17. mai

Det var i går, men tankene lever stadig i meg:
 Grunnlovsdag!
 Feiring av frihet!


Norge ble fritt etter tysk okkupasjon.
 Vi fryder oss over det.
Men samtidig opplever vi at landet vårt er i endring, og at kristne verdier angripes fra mange hold.

Kirken får vigselsliturgi for likekjønnede, og for ikke lenge siden ble en av våre misjonsorganisasjoner sterkt kritisert fordi den ikke ønsket å bruke en artist i sitt offisielle program etter at artisten hadde markert tydelig støtte til homofilt samliv.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Slikt samliv er i strid med både Bibelen og denne organisasjonens ståsted. Det underlige er bare at dette ikke ble respektert.

Misjon er et lagspill.

Her jobbes det med strategier for å nå ut med evangeliet. Og da kan en ikke bruke spillere som står for en helt annen strategi enn den laget har.

En misjonsorganisasjons første prioritet er å følge Jesu vilje. Og Jesu vilje er uttrykt i Guds Ord. Uansett om en blir respektert for det eller ikke, må kristne organisasjoner følge den veien Ordet peker på. Det er derfor en glede å oppleve at denne organisasjonen vågde å gjøre det.

Vi må ikke gi etter for krefter som vil kneble vår frihet til å følge Bibelens Ord, men kjempe for denne retten, selv når det medfører motstand fra dem som ikke ønsker å ha Bibelen som rettesnor for sitt liv.

Trenger du mer åndelig påfyll?