MARKERING: Leder av Det mosaiske trossamfund, Ervin Kohn, holder tale under markeringen av redningsaksjonen «Operasjon Carl Fredriksen Transport» i Oslo rådhus i januar i fjor. Under markeringen tildelte den israelske ambassaden i Norge æresmedaljen og tittelen «Rettferdige blant nasjonene» (Righteous Among the Nations) posthumt til Alf ­Tollef og Gerd Julie Bergljot Pettersen, Reidar Larsen og Rolf Alexander Syversen. De fikk utmerkelsen for å ha reddet livet til flere hundre norske jøder under annen verdenskrig.  Foto: Jon Olav Nesvold, NTB scanpix

Med eget liv som innsats

Hva nå, KrF?

krf

Landsmøtets oppgave er å vedta politikk og selvsagt de viktige veivalg og store linjer, men kanskje ikke å «velge regjering» eller låse stortingsgruppe og landsstyret til bestemte koalisjoner eller samarbeidsavtaler.

Unge Høyre-leder: – Ekstremt skuffet over Erna

abort

Unge Høyre-leder Sandra Bruflot er skuffet over Erna Solberg som har tilbudt KrF å forhandle om endringer i abortloven. – Unge Høyre er helt tydelige på at dagens abortlov skal være som den er i dag, sier hun.

Tro og ærlighet

andakt

«Falske lepper er en styggedom for Herren, men de som går ærlig fram, er ham til behag.» Ordspråkene 12,22 (Studiebibelen).