Kamp

Ingen skal nekte for at kristenlivet er en kamp. Det sier Bibelen tydelig. Vi kan likevel misforstå, og kjempe en kamp som ikke er vår.

For først og fremst handler det om en kamp som allerede er vunnet. Vår «kamp» handler så mye om å fortsette å feste blikket på Jesus. Når alt tilsier det motsatte. Og om å gjemme oss i Kristus, når alt roper på at vi må greie det selv.

Hans herlighet og nærvær kan vi mene hører til de mest opphøyde øyeblikkene med Gud. Men Salme 23 sier at han dekker hvit duk og sølvtøy rett foran øynene på fiendene våre. Han vil distrahere oss med sin kjærlighet og overvelde oss med sitt nærvær, når vi egentlig tror at alt vi har kapasitet til er å kjempe.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Av og til er motstand og tungt strev alt vi føler. Men da er det god grunn til å være kritisk. Kan hende du da har gått «forbi» bordet han alltid dekker i møte med dine fiender.

Om og om igjen har jeg opplevd å gå inn i et bønnerom sammen med andre for å be for tøffe situasjoner. Om og om igjen har vi opplevd at Gud overveldet oss med sitt nærvær og sin fred. Vi fikk likevel bedt for det som var viktig, og sagt til Gud det vi hadde på hjertet.

Å være kristen er å være i Kristus, hans fred, herlighet og nærvær er aldri upassende eller for mye.
 

God morgen :-) Kristenliv - #andakt - Sverre H. Skilbreid - Veien Bibelskole Bergen - DagenPosted byAndakt on 15. februar 2018

 

Hei :-) I dag er det Gunnlaug Bø, lektor ved Tryggheim Forus, som har skrevet andakten til deg:Posted byAndakt on 17. februar 2018