Evangeliet

Hvis vi forkaster Ham, så finnes det ikke noe håp.

– Jesus Kristus kom til denne verden for å ta våre synder på seg. Han blødde for våre synder, Han døde på korset for våre synder. Han ble lagt i graven for våre synder.

Men Gud reiste Ham opp fra de døde, og hvis vi er villige til å sette vår lit til Ham, så vil Gud tilgi oss vår synd og helbrede våre hjerter. Han vil gi oss evig liv. Jeg vil at folk i Norge skal vite at det ikke er for sent. Mange føler at

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Gud ikke vil kunne tilgi dem for visse ting de har gjort. Men Gud vil! Det er ingenting Gud ikke kan tilgi utenom én synd, og det er å forkaste Hans sønn.

Hvis vi forkaster Ham, så finnes det ikke noe håp.

Ordene er kjernen iFranklin Graham sin forkynnelse, slik Bjarte Ystebø refererte ham i Norge Idag etter en samtale med pastoren.

Dette enkle, evangeliske budskapet var det Franklin Graham forkynte da han talte til tusenvis av mennesker påHåpets Festival i Oslo Spektrum nylig.

Graham la ikke skjul på at livet har to utganger: «Når du tar ditt siste pust her på jorden, overføres du enten til Himmelen eller Helvete», sa han, og flere hundre mennesker tok budskapet alvorlig og strømmet fram til plattformen for å søke frelse.

Nå gjelder det deg. Kommer du med din synd tilJesus, og tar imot Hans tilgivelse, blir du berget for tid og evighet. Det er Evangeliets budskap.

Her finner du flere andakter