En dag blir det for sent

Det finnes en «siste rednings odde» for hvert menneske. Gud kaller og kaller oss til frelse. 


Briten Matthew Webb var 1875 den første som svømte over den engelske kanal. Han startet fra Dover og brukte 21 timer 45 min til Calais. På Matthew Webb sin tid var nok utfordringen ekstra stor. En var ikke da utstyrt slik som i dag, og han var den første. En ufattelig prestasjon den gangen, og en prestasjon som gjorde svømmeren berømt.

Men Webb ønsket å vinne enda større ære, og da han en gang betraktet Niagaras kokende kaskader, besluttet han å risikere sitt liv for at vinne en enda større ære. For siste gang, skjønt han ikke visste det, ikledde han seg sin velkjente svømmedrakt, og tok det skjebnesvangre hopp ut i de ville, skummende bølgene mens tusenvis av tilskuere stod på land for å se på galskapen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Webb var en god stund under vannet, så ble han synlig igjen og svømte på med sine kraftigste svømmetak. Men i de frådende bølgende var hans fysiske styrke for ingenting å regne. De slynget ham ubønnhørlig inn i den forferdelige malstrømmen, forbi «Den siste rednings odde» og Webb ble knust i fallet.

Det finnes en «siste rednings odde» for hvert menneske. Gud kaller og kaller oss til frelse. 
Men en dag blir det for sent om du stadig fortrenger kallet. Måtte ikke det skje deg.

Måtte du søke Gud i dag og vinne frelse før det blir for seint.

----

Trykk her for å lese flere andakter :-)