Det er en mening med det!

Gud er ikke bare en planlegger, men også en som fører regnskap. Det finnes bøker i himmelen hvor all menneskelig adferd er registrert. Ingenting unngår Guds oppmerksomhet.

«Du har talt mine hjemløse skritt, mine tårer har du samlet i din lærflaske» (Salme 56,9).

Gud er ikke bare en planlegger, men også en som fører regnskap. Det finnes bøker i himmelen hvor all menneskelig adferd er registrert. Ingenting unngår Guds oppmerksomhet. Han teller hvert hår på vårt hode og følger med i aktivitetene på jorden. Ikke en spurv faller til jorden uten at han vet det.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hvert menneske har en innebygd ferdsskriver. Alt vi ser, hører, gjør og opplever lagres et sted i underbevisstheten.

Lagring av digitale data på Internett hjelper oss å forstå at det ikke er noe problem for Gud å lagre all den informasjonen han måtte ønske. Om han har sikkerhetskopier vet vi ikke, men han er uansett i stand til å fremkalle enhver situasjon og hendelse med alle de varianter av virkelighetsforståelse som hver menneskelig observasjon har å by på.

Gud planlegger altså nøye på forhånd. Dessuten oppretter han arkiver, gjennomfører tellinger og informasjonslagring. Det himmelske forsikringsselskapet tar hånd om alle skademeldinger og gir rikelig erstatning for tap i Kongerikets navn.

Tåreflaskene er verdifulle for Gud. Han samler alle tårer og loggfører vår smerte. Det som tilsynelatende ikke har noen mening nå vil en dag få sin lønn. Gud er rettferdig og gjør ikke forskjell på folk.

---

* Her finner duflere andakter, mer inspirasjon