Illustrasjonsfoto: Fotolia.com

«Jesus vil ha alle»

Han kan ikke være passiv tilskuer. Menneskesønnen er kommet for å frelse det som var fortapt. Vi er alle verdifulle og dyrebare i Guds øyne.

Jesus har alltid den ene for øye Han satser alt på at han ikke skal miste noen av sine. Målet er at alle må få et personlig forhold til ham. Det ligger alltid en dyp og inderlig kjærlighet bak iveren etter å oppsøke det tapte.

Ingen har mistet så mye som Gud. Guds motstandere har ofte hell med seg når det gjelder å «rane» til seg mye av det som hører Gud til. Vi er alle skapt til å høre ham til.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Jesus er stadig på leting. «Gled dere med meg, for jeg har funnet igjen den sauen som var kommet bort. Jeg sier dere: På samme måte blir det større glede i himmelen over én synder som vender om, enn over nittini rettferdige som ikke trenger omvendelse.» Luk. 15.

Han kan ikke være passiv tilskuer. Menneskesønnen er kommet for å frelse det som var fortapt. Vi er alle verdifulle og dyrebare i Guds øyne, uansett sosial status, rase eller hudfarge.

Det lyder i en sang av H. A. Tandberg, «Jesus vil ha alle. Ikke én så ussel er At ei Jesus har ham kjær. Han kan frelse nå og her. Jesus vil ha alle. Når han barnet finner, Kjærlig tar han det i favn, Vennlig kaller det ved navn, Stiller dets behov og savn. Jesus vil ha alle».

«Når dere kaller på meg og kommer til meg med deres bønner, vil jeg høre på dere. Når dere søker meg, skal dere finne meg. Ja, søker dere meg av et helt hjerte, lar jeg dere finne meg, sier Herren.» Jeremias 29,12–14.

----

Trykk her for å lese flere andakter

Les også
Evig poesi
Les også
Kunnskap og åpenbaring
Les også
Et uventet fredsinitiativ
Les også
Uro i Jerusalem
Les også
Tikke-tikke-takk
Les også
Jesus