«Du eier oss, Gud»

«Vi er ditt verk! Du eier oss, Gud, med alle de goder vi har. Du byr oss forvalte dem etter de bud du ga oss, vår Skaper og Far.» (O. Hillestad)

Når jeg tenker tilbake på livet og de mange oppgavene jeg har fått være med på, så var det nok i gutteforeningen mye av det begynte. Jeg husker godt den første gangen jeg ble betrodd en oppgave.

Jeg ble valgt til å være sekretær. Jeg skulle blant annet referere fra møtene. Det var stort, og jeg var stolt. Og for et ansvar! Det ble klart for meg at jeg hadde fått noe å forvalte.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Vi er alle utrustet med evner og gaver. Og Gud vil at vi skal forvalte alt han har gitt oss på en slik måte at hans navn kan bli til ære og pris i blant oss.

Herren venter med å komme tilbake, fordi vi fremdeles har et stort oppdrag å utføre. Vi har fått et evangelium å forvalte. Det må ut til dem som ikke har hørt det. «Dere er vitner om dette», sier Jesus i Luk. 24. Vi skal stå til regnskap overfor Gud. Hvordan forvalter og prioriterer vi tid og krefter i hverdagen, i menighet og misjon?

«Den som har fått mye, ventes det mye av. Og den som mye er betrodd, skal det kreves desto mer av.» Luk. 12,48.

Det er stort å få leve under Guds velsignelse. Det beriker oss som mennesker og skaper tro og tillit til Jesus, og glede og takknemlighet.

«Vi er ditt verk! Du eier oss, Gud, med alle de goder vi har. Du byr oss forvalte dem etter de bud du ga oss, vår Skaper og Far.» (O. Hillestad)

Her finner du flere andakter
 

Ny uke, ny dag, ny andakt :-)Posted byAndakt on 11. mars 2018