Klagestorm mot NRK for profilering av islam

Fullstendig skivebom fra Britt Margrethe Kvaran Elli i Dagen 22.08.

Bakgrunnen for flere tusen klager til NRK er aktualitetsprogrammet «Faten tar valget» som ledes avFaten Mahdi Al-Husseini, som bruker hijab.

Siv Kristin Sællmann ble nektet å bruke et halssmykke med et bitte lite kors under en TV-sending. Kringkastingssjefen forklarer forskjellsbehandlingen med at det var to helt forskjellige TV-sendinger.(!)

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Men folk registrerer meget godt profileringen uansett hvilket program det skjer i. Den ekte totalitære ideologien/religionen Islam som forbyr mangfold og demokrati, blir legitimert i NRK.

Paradoksalt med mangfold og demokrati som begrunnelse NRK gir en god håndstrekning til den mektige egyptiske ImamenYusuf al-Qaradawi som har vært en av de ledende for islamisering av Europa.

Han har oppdaget et unikt redskap som skal utnyttes i Europa; demokratiet. Der Islam invaderer skal landenes demokrati respekteres, - i første omgang. De skal utnytte demokratiet og infiltrere seg i flest mulig posisjoner for så når de blir mange nok og sterke nok, innføre Islam og avvikle demokratiet. Se boka «Islam og terrorisme» av «Gabriel Mark».

Tidligere muslim, professor i islamsk historie og religion ved araberverdenens mest prestisjetunge universitet, imam – men i dag kristen. Han brenner nå for å vise muslimene kjærlighet og at Jesus Kristus er den virkelige veien sannheten og livet.

Zakaria Boutros, koptisk prest fra Egypt avslører innholdet i Koranen og Hadith ved sine ukentlige TV-program via satellitt til millioner av seere rundt om i Midt-Østen.

Han underviser og viser hva som er den store forskjellen på Jesus Kristus og religioner. Han sier at muslimene er et offer for Islam. Zakaria Boutros er nå drapstruet.

Totalitære islamske områder er antidemokratiske, og der opplever både kristne, ateister og andre som ikke er «rettroende» islamister forfølgelse.

Det må bli slutt på å beskylde folk for å ha fordommer og hat mot muslimer. Det er fullstendig bomskudd. Det er den totalitære ideologien Islam vi ikke må være blind og naiv over for. Muslimer som vil komme seg fri fra det totalitære Islam risikerer livet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det er farlig å ufarliggjøre den islamske ideologien slik NRK og dels andre gjør.