En stemme til KrF

I dag er det få dager igjen til valget. Fortsatt er mange jeg snakker med usikre på hva de skal stemme.

I dag er det få dager igjen til valget. Fortsatt er mange jeg snakker med usikre på hva de skal stemme. Noen tidligere KrF-velgere har sagt at de lurer på å stemme Høyre for å sikre Erna som statsminister. Jeg mener også Erna er den beste statsministerkandidaten.

Men en stemme til Høyre er ikke bare en stemme til Erna. Det er også en stemme til Høyres politikk. Nettopp i de sakene hvor KrF skiller lag med Høyre, er det så viktig at KrF blir store nok til å dra Høyre i riktig retning.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Spesielt tenker jeg på spørsmålet om tvillingabort, som regjeringen behandlet i vinter. Jeg skjønner ikke at Høyre og regjeringen gjør et så viktig etisk spørsmål til et lovtolkningsspørsmål. Loven ble laget lenge før noen kunne forestille seg at det var mulig å abortere ett av to tvillingfostre.

I tillegg vet vi at mange i Høyre ønsker at alle gravid skal tilbys tidlig ultralyd og en blodprøve som kan avdekke kromosomfeil og Downs.

Det har da avgjørende betydning hvem Høyre samarbeider med. Dersom det er Frp, vet vi at det blir fritt fram for en liberalisering som fører oss mot et sorteringssamfunn.

Det er bare en stemme til KrF som sikrer en stemme til omkamp om tvillingabort, nei til sortering av mennesker og vern av menneskeverdet.

Det er nemlig bare en stemme til KrF som gir deg KrFs politikk! Håper du også vil gi din stemme til KrF i år.