Emanuel Minos: Et svekket KrF betyr svekket kristen innflytelse i Norge

La oss lytte til Minos’ sterke oppfordring om ikke å svikte partiet i en krevende tid, men slutte rekkene for KrF ved årets stortingsvalg!

I et av de siste intervjuene kristenhøvdingenEmanuel Minos gav til den kristne avisen Dagen, før han døde i 2014, sier han følgende:

Nå behøves KrF mer enn noen gang, og nå må ingen forlate partiet. Nei, nå må kristenfolket som holder på de kristne verdier komme tilbake til partiet og utvikle KrF i riktig retning, sier Minos engasjert.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Sammen medAril Edvardsen var han Norges mest kjente kristenprofil i en mannsalder – begge KrF tilhengere. De lot seg aldri lokke til å kaste bort sin stemme på kristelige småpartier som helt siden 1965 jevnlig har fristet med store ord om gjenreisning av Kristen-Norge og så videre.

Ei heller av enkeltsaker av økonomisk eller annen karakter hos andre partier, men gav verdipartiet KrF sin stemme år etter år.

Årets stortingsvalg kan bli et skjebnevalg for KrF. Ulike valgmålinger har vist faretruende lav oppslutning om partiet der valgekspertene har advart at KrF kan falle under sperregrensen, selv om de siste målingene nå i august viser noe bedring.

En historisk era i norsk politikk som regjeringsparti, støtteparti eller i opposisjon kan da være over. I Aust-Agder har KrF nå vært i Stortinget på et såkalt utjevningsmandat med Kjell Ingolf Ropstad. For å ta et direktemandat mangler partiet cirka 950 stemmer i skrivende stund.

Samtidig oppnådde partiet De Kristne 862 stemmer ved valget i 2013. Riktignok sank stemmeantallet med 40 prosent på landsplan ved valget i 2015 etter mye uro blant annet knyttet til falske profetier med mer.

Men selv om partiets første registrerte måling i år bare viser 0,2 prosent oppslutning mot 0,6 prosent som valgresultat i 2013, vil nok dessverre PDK ta noen hundre stemmer.

Igjen til ingen nytte som ved de to første valgene, helt bortkastet. Hadde den meningsløse borgerkrigen mellom kristne blitt avsluttet, ville kristenfolket som helhet tjent mye på det.

Ropstad er for øvrig tidligere kåret som Sørlandets dyktigste stortingspolitiker både av Agderposten og Fædrelandsvennen. Som dagens kronprins og nestleder vil han overta ledervervet i KrF nårHareide trer av. MedKjell Ingolf Ropstad vil partiet få en tydelig og svært god partileder med stor integritet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

La meg avslutningsvis sitere hva Emanuel Minos sa til slutt: KrF har stått i en særklasse når det gjelder politiske merkesaker i Norge – og jeg har alltid stemt på partiet fordi det ligger nærmest min kristne samvittighet.

Et svekket KrF betyr svekket kristen innflytelse i landet, konkluderte NordensBilly Graham, som han også ble kalt.

Mange andre kristne ledere som Aril Edvardsen,Thoralf Gilbrant,Lise ogLudvig Karlsen delte dette synet og støttet alle KrF.

La oss lytte til Minos’ sterke oppfordring om ikke å svikte partiet i en krevende tid, men slutte rekkene for KrF ved årets stortingsvalg!