Hva driver de med?

Regjeringen har to støttepartier. Men det skulle man knapt tro.

Venstre-Trine sammen med KrF-Hareide står sammen om å kritisere Høyre for å «dramatisere» utspillet fra Anniken Huitfeldt med hensyn til manglende regjeringsarbeid for atomnedrustning i verden.

Norge har ikke atomvåpen, og de land som har det, kvitter seg neppe med sine avskrekningsarsenaler, uansett hvor mye lille Norge bruser og pretenderer. Aller minst nå som Russland rasler med sablene og snakker om ny kald krig.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Men hva uttalte Venstre-Trine, egentlig? At Høyre er «desperate» etter å finne konflikter.

Også Knut Arild Hareide kritiserer og snakker uklart om selvforskyldte regjeringsproblemer. Jeg lurer forresten på hvem som er de mest desperate med henhold til å markere seg – med begge partiene i «selvforskyldt» kamp mot Stortingets lave fire prosent sperregrense.

Jeg holder med det som tjener Norges interesser – et styrket selvforsvar. Det ser vi liten vilje til fra det urealistiske multikulturelle overnasjonale Ap. Derfor er det spesielt at støttepartiene synes å ville diskreditere regjeringen i en vanskelig tid. Dette skjer samtidig som vår forsvarsminister nylig ba Nato om Nord-Norge-forsterkninger, med Jens Stoltenberg som forsvarsalliansens sekretær.

Jeg finner det høyst forståelig at utenriksminister Børge Brende besværer seg over dette utimelige utspillet fra Anniken Huitfeldt (Ap) som formann i utenrikskomiteen.

Og jeg finner det lite lojalt av støttepartiene å blåse seg opp. Kanskje oppmerksomhet er selve grunnen for slik «kunstig» markering?

Bare så uforståelig å gå sosialistenes ærend. Tror de det blir flere egne velgere av slikt?