Den muslimske antisemittismen

Førjulsbudskapet fra Malmö handler ikke om fred på jorden, men om død over jødene.

Det kunne se ut som en samling av aktivister i Ramallah eller på Gazastripen. Det var bare en feil. Plassen der demonstrasjonen ble holdt, var ikke omgitt av palmetrær og eksotiske basarer.

Nei, de taktfaste arabiske ropene lød fra et torg omkranset av vinternakne løvtrær dekorert med masseprodusert julepynt og med lokale Konsum- og ICA-butikker i bakgrunnen. Et typisk svensk forstadsmiljø i desember, med andre ord.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Til tross for tidspunktet og omgivelsene var det ingen førjulsstemning å spore på Möllevångstorget i Malmö sist fredag ettermiddag. Budskapet handlet ikke om fred på jorden. Men om død over jødene.

Hamas-ledelsen i Midtøsten hadde utpekt fredagen som en vredens dag over hele verden etter Donald Trumps anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad.

Og sinte, det var de, demonstrantene på det svenske torget. Men ikke først og fremst på Trump. Han ble ikke nevnt i slagordene. For det er jødene som er fienden.

«Sikt og skyt jødene. Kast stein og skyt kuler. Brenn, brenn, brenn», skrålte den opphissede menneskemassen, mens de varierte med rop om at Allah er stor og at Muhammeds hær er på vei tilbake for å massakrere jøder.

Hvis det er noen som lurer på hvordan svenske tilstander ser ut, så bør de absolutt se videoen fra demonstrasjonen i Malmö på fredag.

Du kan se videoen her: