LEDERKONFERANSE: Jarle Råmunddal fra Misjonsforbundet lot seg inspirere.

1.000 norske kristenledere ble inspirert

Over 1.000 norske ledere fikk nylig servert lederkompetanse på internasjonalt nivå under Global Leadership Summit (GLS).

– I år var det 975 deltagere og 165 medarbeidere i Norge, opplyser daglig leder Elin Maria Haugland i Willow Creek Norge.

LES OGSÅ: Startet med en isbre – priset for trosopplæring

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Siste uken i oktober ble GLS gjennomført i Randesund misjonskirke, mens uken etter var det parallelt i Filadelfiakirken Oslo og Grødem kirke på Randaberg ved Stavanger.

Bill Hybels

Blant teamene var hvordan tjene mennesker, motta og gi feedback, fornye sin nysgjerrighet og utvide sin kapasitet som leder.

Pastor Bill Hybels i Willow Creek Community Church i USA talte blant andre på storskjerm, mens pastor Runar Eldebo fra Värmamo Missionskyrka i Sverige deltok på scenen.

Gamle vaner

– Vi trenger å bli minnet om hvor viktig lederskap er, Det er så lett å slutte å lede mot mål, og i stedet bare drifte etter lister og gamle vaner, sier Jarle Råmunddal til Misjonsforbundets nettside. Han er pastor i Randesund misjonskirke, som var arrangør for en av samlingene.

– I etterkant har jeg tenkt mye på undervisningen til Bill Hybels i de fem aspektene ved ledelse: pågangsmot, selvinnsikt, snarrådighet, selvoppofrende kjærlighet og å skape en følelse av hensikt. Dette kommer jeg til å ta med meg i min vandring som leder det neste året, sier Jarle Råmunddal.

120 land

Det var ellevte året Norge inviterte til GLS. Arrangementet blir i 2015 gjennomført internasjonalt i hele 875 byer i 120 land.

Les også
– Sub Scene gir kristne godt rykte
Les også
Når bønnemøtet blir nedlagtMenighetsdoktorer i Dagen
Les også
Trosopplæringspris til klimakonfirmanterTrosopplæringsprisen
Les også
Slik gikk det med «napalm-jenta» fra VietnamEngasjér deg!
Les også
Startet med en isbre – priset for trosopplæringTrosopplæringsprisen