– Oppstandelsen av det iranske folket kommer snart

Den frigitte iransk-amerikanske pastoren Saeed Abedini snakket foran hundretusen mennesker i Paris.

PastorenSaeed Abedini, som ble fengslet i Iran i over tre år anklaget for å bryte loven ved å plante kristne huskirker i landet, talte til tilhengere av den franskbaserte motstandsgruppen National Council of Resistance of Iran (NCRI) i Le Bourget i nærheten av Paris sist lørdag.

Der fortalte han at «oppstandelsen det iranske folket kommer snart, bare så lenge de fortsatt er forpliktet på Jesus Kristus», ifølgeThe Christian Post.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Levende bevis

Abedini mener han er et levende bevis på at «enhver motstand for Gud vil være til seier, siden Guds budskap i Bibelen sier vi skal motstå i møte med tyranni».

Han forsikret publikum om at «Gud alltid står nær de undertrykte».

Den som åpner sitt hjerte vil han være hans venn. Evangeliet er budskapet om Guds kjærlighet. Han sendte sin Sønn til jorden, og den som er trofast, skal ha evig liv, sa han og fortsatte:

Vi vil snart se dette opprøret i landet vårt, i våre hjerter og i vår verden, fordi Jesus Kristus bringer dette budskapet. Oppstandelse av det iranske folket kommer veldig snart.

Snakket om fengslingen

Pastoren snakket deretter om sin tid i fengsel, hvor han skal ha blitt fortalt at «For deg det er slutt, du vil aldri komme ut av dette fengselet.» Han sa det nesten virket som om trusselen ville bli reell, men at han«i sitt hjerte visste at det onde aldri ville vinne».

– Det iranske folk er mye mer moderne og i forkant av sine ledere. Folket skal kunne velge sine venner, sin religion, og det er på tide å stoppe slagord mot USA ogIsrael. Vi elsker dem begge, sa han.

Fordømte Irans regjering

The National Council of Resistance of Iran (NCRI), den overordnede koalisjon av opposisjonsbevegelsen Folkets Mujahedin (PMOI), organisete sist helg kampanjen «Free Iran» med deltakelse av flere titalls tusen iranske dissidenter.

NCRI, som søker å etablere frihet og demokrati i Iran, fordømte regjeringen som i dag styrerTeheran. Påtroppende president for NCRI, Maryam Rajavi, sa følgende om landets regime:

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Deres forventning til USAs neste president, som til andre vestlige ledere, er at de vil skape avspenning ved ettergivenhet, som igjen vil gi Teheran-regimet mot til å intensivere undertrykkelsen av det iranske folket og fortsette sin politikk med å eksportere terrorisme til regionen, sa hun.

Foruten Abedini, deltok også flere andre høyprofilerte amerikanske gjester - inkludert tidligere Speaker iRepresentantens Hus Newt Gingrich, tidligereFN-ambassadører John Bolton, tidligere borgermester i New York Rudy Giuliani og tidligere FBI-direktør Louis Freeh.