Over 100 har foreslått helter i Kristen-Norge

Over 100 forslag har kommet inn, og fredag er siste sjanse for å stemme fram vinneren av Dagens hederspris.

I november lanserte Dagen en pris for å gi heder til en person som på en særskilt måte har lagt ned stor innsats i et lokalt kristent arbeid.

Responsen blant leserne har vært stor. Førstkommende fredag er siste mulighet for å komme med forslag til kandidater.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Jeg er overveldet av responsen. Den viser at vi har mange helter i Kristen-Norge som fortjener ekstra oppmerksomhet. Dessuten har vi mange som ønsker å hedre noen de mener gjør en stor innsats. Vi er veldig glade for alle navnene som har kommet inn, og vi vil vurdere hvert navn etter beste evne, sier sjefredaktør i Dagen, Vebjørn Selbekk.

DAGENS HEDERSPRIS: Denne juryen skal ta den endelige avgjørelsen og vinneren av Dagens hederspris blir kåret i januar. Juryen består av Espen Andreas Hasle (f.v.) Kari Sørheim og Vebjørn Selbekk.

En jury skal presentere et knippe kandidater som leserne skal få stemme på. Foruten Vebjørn Selbekk (t.h. på bildet) består juryen av Kari Sørheim, tidligere landsstyreleder i Det norske misjonsselskap (NMS) og Espen Andreas Hasle, avtroppende leder i Normisjons barne- og ungdomsorganisasjon Acta og påtroppende sokneprest i Manglerud menighet.

Prisen går til en enkeltperson eller en gruppe personer som på en særskilt måte og over tid har lagt ned en stor innsats i lokalt kristent arbeid og vært til inspirasjon for mange.

Vinneren mottar en pengegave på kr 10.000,- som skal gå til det lokale arbeidet der vinneren er engasjert.

Fristen for å levere inn forslag til kandidat er fredag 12. desember.

Fyll ut skjemaet her - og del gjerne saken med flere!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Dagens hederspris

Prisen går til en enkeltperson eller en gruppe som på en særskilt måte og over tid har lagt ned en stor innsats i lokalt kristent arbeid og vært til inspirasjon for mange.

Vinneren mottar 10.000 kroner som skal gå til vinnerens lokale arbeid.

Prisen deles ut i januar 2015

Les også
Hedrer ildsjel i Kristen-NorgeDagens hederspris