Bibelapp installert over 200 millioner ganger

Bibelappen fra YouVersion er verdens desidert mest populære. – Styrken ligger i bredden og funksjonaliteten, tror norsk ansvarlig.

MOBIL BIBEL: Hva er det som gjør denne mobile Bibelen så bra? Si din mening i kommentarfeltet nederst på siden!

Den populære appen, som lar deg lese Bibelen på smarttelefon eller nettbrett, oppnådde den utrolige milepælen tidlig i desember.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I skrivende stund er den lastet ned og installert på over 203 millioner enheter verden over.

– Det Gud gjør gjennom YouVersion er utrolig. Han forandrer mobile enheter til bibler som folk tar med seg overalt, sa app-skaper og pastor Bobby Grunewald tilTheBlaze.com.

– Idet vi passerer milepælen på 200 millioner, feirer vi først og fremst det som tallene egentlig representerer, nemlig utallige øyeblikk hvor enkeltpersoner blir forandret av tiden de tilbringer med Bibelen, sier han.

900 språk

Det er Norea Mediemisjon som har ansvaret for de norske versjonene av appen. Daglig leder Per Birkeli er ikke spesielt overrasket over suksessen. Han trekker fram flere faktorer som har bidratt til å gjøre appen populær.

– Først og fremst dekker den utrolig mange språk, de fleste vil kunne finne Bibelen på sitt eget språk. I tillegg dreier det seg om god markedsføring. Den har vært mye omtalt og omskrevet, sier Birkeli til KPK.

Da appen ble lansert i 2008, var det med 12 versjoner på 12 språk. I dag er 1237 bibeloversettelser tilgjengelige, på 900 forskjellige språk.

Tilleggsfunksjoner

Appen gir muligheter for å legge inn egne påminnelser om å lese dagens avsnitt, og hjelper til med å holde oversikt over hva som gjenstår på leseplanen. Birkeli trekker fram flere andre funksjoner som gjør bibellesningen lettere.

– Selv synes jeg det er interessant at man får muligheten til å lese Bibelen parallelt på flere språk. Man kan understreke og dele favoritt-vers, og har veldig god tilgang på bibelleseplaner, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Han har ikke oversikt over hvor mange nedlastninger eller installasjoner som er gjort av norske brukere, ei heller hvilke vers som er mest populære.

Mest delte vers

Internasjonalt er det mest delte verset Romerne 12,2 («Innrett dere ikke etter den nåværende verden…», etterfulgt av Ordspråkene 3,5-6, Filipperne 4,6-7, Josva 1,9 og Romerne 15,13.