PSTs nettsider har trolig blitt utsatt for hacking. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

PST trolig utsatt for hacking

Nettsidene til Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har vært nede siden onsdag ettermiddag. Det dreier seg trolig om hacking, bekrefter PST overfor TV 2.

– Det er antakelig et ddos-angrep som er grunnen til at siden er nede, sier kommunikasjonsdirektør Trond Hugubakken i PST til TV 2.

DDoS står for Distributed Denial-of-Service. Et slikt angrep betyr at man hindrer at noen eller noe får tilgang til informasjon eller ressurser de skal ha tilgang til, skriver kanalen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Torsdag morgen var PSTs nettsider fortsatt nede.

– Vi er i kontakt med vår webhost. Per nå vet de ikke om angrepet er rettet mot vår side eller mot andre sider som ligger på samme server, sier Hugubakken.

Engasjér deg!

TIPS OSS om saker / temaer du vil at vi i Dagen skal skrive om: Engasjér deg!

*** Prøv Dagen i 1 måned for bare 1 krone.

Følg gjerne Dagen på Facebook

Dette skjer i Kristen-Norge: Stevneguiden.no er Kristen-Norges gratis møte-og stevneoversikt (det er også gratis å annonsere!)

UKENTLIG NYHETSBREV: Få noen av de viktigste nyhetssakene og debattene rett i epostkassen. Meld deg på her!


Få nyhetsbrev fra Vebjørn Selbekk:
« Hver dag sender jeg deg noen utvalgte saker og debatter som jeg mener at du bør lese! Klikk her for å melde deg på det daglige nyhetsbrevet»

Dagen er Norges eldste kristne dagsavis. På papir siden 1919. Vi gir ut avis seks dager i uken og har abonnenter over hele landet. Vi har også en eavis som kan leses hvor som helst - og når som helst.

DEBATT: dagensdebatt.no kan du selv skrive egne innlegg og publisere dem direkte på nett. Og kanskje bruker vi også innlegget ditt i avisen Dagen.

Dette skjer i Kristen-Norge: Stevneguiden.no er Kristen-Norges gratis møte-og stevneoversikt (det er også gratis å annonsere!)

ISRAEL: Få med deg nyheter fra Israel og hør podcast fra Israel-korrespondenten

ANDAKT: Følg gjerne vår andakts- og inspirasjonsside

MENIGHET: Les vår faste spalte Menighetsdoktoren

HUMOR og skråblikk finner du i Krykkjebakkposten.

TWITTER: Dagen og DagensDebatt