ÅNDELIG: ICEJ har en åndelig historieforståelse som forutsetning. Hvis Gud holdes utenfor, er ICEJ umulig. Konflikten de er engasjert i handler om politikk. Men den handler om mer enn politikk. Den handler om en dyp opplevelse av urettferdighet. Den handler om en sterk kjærlighet til det folket som har gitt verden evangeliet, det folket Jesus Kristus selv kom fra, skriver Tarjei Gilje. På bildet ser vi ICEJ Norges leder Dag Øyvind Juliussen,  Foto: Tarjei Gilje

«Vi er glade i Israel fordi vi er glade i Jesus»

Høyt elsket

andakt

«Da du begynte å be, gikk det ut et ord, og jeg er kommet for å fortelle det til deg, for du er høyt elsket.» Daniel 9:23.

Driver misjon for 60 kroner måneden

Misjon

En gruppe engasjerte nordmenn driver en annerledes misjonsvirksomhet. Eneste utgift er et månedlig gebyr på kr. 60 for overføring av penger til pastorer i Nepal.

Barnevernloven må bort

Barnevern

Så er barne-og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland ute med en ny artikkel som oser av selvskryt. «Jeg er stolt av norsk barnevern» lyder det i overskriften.

Tar selvkritikk for intervju av eks-muslimer

Asyl

Myndighetene lager nye regler for de viktige samtalene med konvertitter som søker opphold i Norge. – Vi har fått kritikk. Da er det viktig å lytte, sier seniorrådgiver Linn Krane i UDI.

Høyt elsket

andakt

«Da du begynte å be, gikk det ut et ord, og jeg er kommet for å fortelle det til deg, for du er høyt elsket.» Daniel 9:23.