POLITIET: En lokal 17-årig gutt er siktet for å ha drept Sunniva Ødegård (13) på Varhaug på Jæren. Onsdag formiddag informerte seksjonsleder Bjørn Kåre Dahl i Sørvest politidistrikt om status i etterforskningen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Politiet: Fått 80 tips etter drapet på Sunniva Ødegård

Politiet har fått 80 tips etter drapet på 13 år gamle Sunniva Ødegård. Torsdag formiddag forsøker politiet på nytt å avhøre den siktede 17-åringen.

– Vi har så langt fått inn om lag 80 tips. Dette er verdifull informasjon for oss og gir oss grunnlag for å kunne sjekke opp mot siktedes forklaring og andre deler av etterforskningen, sier leder for personseksjonen, Bjørn Kåre Dahl, i en pressemelding.

Onsdag avbrøt 17-åringen avhøret med politiet etter kort tid. Hvorfor dette skjedde, er ikke kommentert. Torsdag gjør etterforskerne et nytt forsøk på å avhøre den drapssiktede.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det var natt til mandag at Sunniva Ødegård ble funnet drept på en gangsti like ved huset der hun bodde på Varhaug i Hå på Jæren. 17-åringen som er siktet i saken, nekter for å ha begått drapet, men har erkjent at han var på stedet der hun ble funnet.

Les også
– Denne hendelsen går dypt inn i ryggmargen til vårt lille samfunn
Les også
17-åring siktet for drapet på Sunniva Ødegård (13)
Les også
Ungdommer søkte til kirken for å minnes Sunniva Ødegård
Les også
Obduksjonsrapport bekrefter at Sunniva Ødegård ble drept