To menn skutt og drept i Sverige

To menn ble drept i to ulike skyteepisoder i Sverige i løpet av søndagskvelden og natt til mandag.

Den første episoden skjedde i Malmö. Klokka 21.35 fikk politiet melding om en skuddløsning i området Blekingsborg. Da de kom til stedet fant de en hardt skadd mann, som senere døde av skadene.

Ifølge beboere i området ble det hørt mellom seks og ni skudd. Den døde mannen er 21 år gammel og kjent fra politiet fra tidligere. IfølgeSydsvenskan er han en av tre brødre som alle er blitt skutt på under tolv måneder. En av hans brødre ble drept i mars, mens den andre overlevde en skyteepisode en måned senere takket være at han hadde på seg skuddsikker vest.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Noen timer senere natt til søndag, ble det slått drapsalarm i Sundbyberg nord for Stockholm. En mann ble funnet hardt skadd på gaten etter meldinger om skuddløsning, også han døde senere på sykehus. Ingen er så langt pågrepet.

– Vi har sperret av åstedet og søker i nærområdet. Det finnes litt sprikende vitneforklaringer om at en bil skal ha forlatt stedet og hvordan den bilen ser ut, så det er blant annet den vi søker etter, opplyste politiet etter hendelsen.