Drept gutt identifisert

Gutten som ble drept i Kristiansand mandag er identifisert. Han var elev ved en ungdomsskole i byen, melder NRK.

Det opplyser oppvekstsjef Arild Rekve i Kristiansand til NRK. Skolen er varslet.

Den 48 år gamle kvinnen som også ble drept, skal ikke ha hatt noen relasjon til den drepte gutten.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Et stort område ved Wilds minne skole er sperret av også tirsdag, og elevene får ikke tilgang til skolegården.

Ingen pågrepet

Politiet står fortsatt uten noen pågrepne eller mistenkte etter dobbeltdrapet i Kristiansand. Natt til tirsdag har Kripos, politiet og Sivilforsvaret jobbet ved Wilds Minne skole der en gutt og en kvinne ble knivstukket mandag kveld.

Klokka 4.27 kunne operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane opplyse at de ikke hadde pågrepet noen personer i saken. Utover det hadde han ingen informasjon å komme med, annet enn at han vil informere dersom noen blir pågrepet. TilFædrelandsvennen sier han at politiet bruker de metodene de har til rådighet og har kalt inn personer med ulik kompetanse. Et område ved skolen er sperret av.

Så langt vet politiet verken hvor mange gjerningspersoner det er snakk om, om den eller disse kan være farlige for andre, om det er en relasjon til de drepte eller om det er kvinne eller mann.

Politiet søker i området med hund. Ifølge NRK jobber politiet ut fra en teori om at gjerningspersonen eller -personene har forlatt landsdelen, og søket gjøres dermed stadig bredere.

I skolegård

Meldingen om knivstikkingen i skolegården til Wilds Minne skole kom ved 16-tiden mandag. De første meldingene gikk ut på at en kvinne og et barn var knivstukket, og at begge var kjørt til Sørlandet sykehus med alvorlige skader. I 18-tiden fikk politiet bekreftet at de to døde av skadene.

Ingen elever ved skolen var direkte involvert i hendelsen, da den skjedde på slutten av dagen. Elevene på SFO hadde innetid, og de så kun blålys gjennom vinduet, ifølge rektor Anne Marie Mauland Mansoor.