FORBØNN: Tv-bildene fra Sky Sports fanget opp situasjonen hvor David Luiz (Chelsea og Brasil) legger hånden på Fernando Torres (Chelsea og Spania) i en kamp hvor Chelsea ender med å vinne 5-0.

Disse spillerne tror på mer enn seier

Noen ber på sine knær med tusenvis av tilskuere tilstede. Andre tvitrer om Jesus.

Tim Howard, målvakt, USA

Tim Howard vokter buret i Premier League klubben Aston Villa til vanlig. Under VM står han i mål for USA. Howard er en profilert kristen som har vært med i flere evangeliske filmer og i evangeliseringsmateriell. Han konkurrerer med landsmann og Everton-målvakt, Brad Guzen, om keeperplassen. Guzen er også en bekjennende kristen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

David Luiz, forsvarer, Brasil

Da Luiz spilte for Benfica ble han kjent for å kjøre til treningene i en van med klistremerket «Kristus er livet». Under en kamp fanget tv-bildene fra Sky Sports opp at Luiz la hendene på medspiller Fernando Torres og ba for ham. Torres scoret mål og Chelsea vant 5-0.

Les også: To unge norske karer ga Jesus stor oppmerksomhet under fotball-VM

Thiago Silva, forsvarer, Brasil

Spiller til daglig fro den franske toppklubben Paris Saint-Germain. Silva gir Gud æren for at han ble frisk fra tuberkulose. Han skal ha sagt til fransk Canal +: Jeg døde nesten av TB i Russland for flere år siden. Men Gud reddet meg.

Wesley Sneijder, midtbanespiller, Nederland

Den hollandske midtbanespilleren er kaptein på landslaget sitt som slo Spania hele 5-1 sin første VM-kamp i Brasil. Sneijder spiller for Galatasaray til vanlig. Han ble døpt som katolikk etter at han ble påvirket av sin troende kone, og sin medspiller Javier Zanetti.

Raheem Sterling, midtbanespiller/spiss, England

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Etter en ganske vill periode som barn har Liverpool-spilleren blitt et nytt menneske. Han tweeter nå bibelvers og forteller at han ber før fotballkamper. Til avisen Daily Mail sier Sterling: Tro er en viktig ting for meg. Hver kampdag setter jeg min tro til Gud.

Park Chu-Young, spiss, Sør-Korea

Chu-Young spiller til daglig for Arsenal og har sagt til avisen the Guardian: Den første og største grunnen til at jeg spiller fotball er fordi jeg ønsker å fortelle evangeliet til mennesker. Det ville gjøre meg lykkelig hvis bare ett menneske ble interessert i kristen tro på grunn av meg.

Daniel Sturridge, spiss, England

Denne mannen, som spiller for Liverpool, gjør ingen forsøk på å skjule troen sin. Han gir ofte uttrykk for sin tro og gir ære til Jesus.

Javier Hernandez, spiss, Mexico

Mexicaneren blir ofte observert på kne i bønn før han spiller for laget sitt Manchester United. Hernandez har scoret 30 mål på bare 46 kamper for Mexico.

Les også: Oppfordrer til T-skjorte-evangelisering i sommer - send oss DITT bilde :-D

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Shola Ameobi, spiss, Nigeria

Den tidligere Newcastle-spissen og hans bror Sammy er to av Premier-Leagues mest snakkesalige når det kommer til tro. Shola skal ha sagt til avisen The Guardian: Det er vanskelig for kristne i en sekulær verden og ikke bli som verden. Det er en av tingene jeg jobber med, og har prøvd å jobbe med i løpet av min karriere.

Wayne Rooney, spiss, England

Manchester United-spissen overrasket da han delte sin begeistring for predikanten Todd Bentley på Twitter. Han beskrev tv-programmet på God Tv som kraftfult og rørende.

Christiano Ronaldo, spiss, Portugal

Ronaldo er regnet som en av verdens aller beste spisser. Han spiller for Real Madri og skal være en praktiserende katolikk. I 2013 sa han til Daily Mirror at tro var noe av det viktigste i livet hans.

Kilde, ChristianToday

Les også
Oppfordrer til T-skjorte-evangelisering i sommerJesus på DIN T-skjorte?
Les også
Favner bredt for å nå lenger med misjonAgenda:Ut
Les også
Jesus fikk stor oppmerksomhet under VM-kampJesus på DIN T-skjorte?
Les også
VM-kamp for dei svakaste