Min omsorgsfulle mor

Ingen hotellrom kan konkurrere med den omsorgen og servicen jeg får når jeg overnatter hos min mor.

Jeg vokste opp sammen med mine tre yngre søsken i et trygt og godt hjem med en mor og far som begge viste oss mye omsorg. Jeg har aldri vært i tvil om at de var veldig glad i meg. De var begge kristne og gav oss en trygg kristen tro.

Da jeg var fjorten år, døde min far plutselig. Det gjorde at min mor ble enda viktigere for meg. Trettisyv år gammel fikk hun eneansvaret for fire barn. Hun bestemte seg for å være en god mor for oss, og skape et fortsatt trygt hjem for oss barn i en situasjon som kunne føles utrygg. Det har hun lykkes med. Vi er nok blitt en ekstra sammensveiset familie takket være hennes innsats.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Jeg har opplevd at hun stiller opp for meg og bryr seg om meg. Fortsatt følger hun med i hva jeg holder på med. Av natur er jeg litt beskjeden. Da har det vært viktig å ha en mor som fra jeg var et barn har oppmuntret meg til å gå inn i nye utfordringer. Den samme omsorgen hun har vist meg, har hun også vist over for min ektefelle og våre barn og svigerdatter. Hun er det naturlige samlingspunktet for hele familien. Når jeg er i Oslo i forbindelse med jobben, er det ingen tvil om hvor jeg foretrekker å overnatte.

Ingen hotellrom kan konkurrere med den omsorgen og servicen jeg får når jeg overnatter hos min mor. Hennes nybakte boller med rosiner er et høydepunkt. Jeg er både stolt og ikke minst takknemlig for at jeg har vært heldig å ha en god mor som fortsatt viser meg sin kjærlighet.

TILBAKE TIL:Derfor elsker vi mor

LES:Min varme mor

LES OGSÅ:Min nøysomme mor