Illustrasjonsfoto: Fotolia.com

Ut av tåken

Svært mange av Guds barn har opplevd englehjelp.

En eldre dame jeg har møtt en del ganger, fortalte meg følgende utrolige historie.

Hun kjørte bil i en av våre storbyer og var på veien ut igjen i tåkete vær. Brått tetnet tåken helt, og hun så bare noen meter framfor seg. Hva skulle hun gjøre? Skulle hun stoppe midt i veien med fare for å bli påkjørt bakfra – eller?

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Da med ett ble hun var en lastebil som kom opp på siden av henne for så å legge seg framfor henne i tåken. Så lite sikt var det at hun bare skimtet lastebilen, men skiltet bak var synlig med rødt, tydelig lys.

Hun tenkte: Jeg får bare feste blikket på det lyset og prøve å henge på. Så får vi ser hvor det bærer hen. Merkelig nok kjørte ikke lastebilen fra henne, men holdt et rolig tempo som hun også kunne holde. Ferden gikk gjennom rundkjøringer og kryss før det bar ut mot hovedveien. Da lettet den tette tåken omtrent like plutselig som den hadde kommet, og damen kjente seg igjen. Men lastebilen? Hvor var den? Plutselig borte vekk!

Selv er ikke damen i tvil om at lastebilen var sendt av Gud og kjørt av en engel. Hun kan også fortelle om andre ganger Gud har hjulpet henne på underfullt vis.

Og hun er ikke alene. Svært mange av Guds barn har ­opplevd englehjelp. Engler skal ikke tilbes, men de er sendt oss til hjelp av Herren selv. Han skal ha æren!

----

Trykk her for å lese flere andakter :-)

Les også
Lys i mørket
Les også
Skyldfri
Les også
Kristus blant dere
Les også
Gripende sang
Les også
Himmellengsel
Les også
Trøst og kraft i motgang