Stille stunder

La oss bruke mer tid til ettertanke, stillhet og bønn.

En erfaren evangelist forteller hva han en dag opplevde:

Jeg ble en dag oppsøkt av en venn. Da han fikk høre om alle mine oppgaver, mine taler og samtaler med mennesker, la han hånden på skulderen min og sa, «Du taler og snakker hele tiden, kjære venn. Når tier du og hører hva Gud og Den Hellige ånd har å si deg?»

Artikkelen fortsetter under annonsen.

«Aldri har et spørsmål hatt en slik virkning på meg som dette. Og det fikk en enorm betydning for livet og tjenesten min som forkynner og sjelesørger. Fra den dag av søkte jeg oftere de stille stunder ved Herrens føtter for å være alene med Ham i bønn. Og livet i Gud ble stadig rikere,» innrømmet denne erfarne evangelisten.


Vi trenger alle å be med sangeren:
«Herre, gjør det stille i mitt indre, Senk din dype fred i sjel og sinn! Send meg så i verden ut å lindre Deres nød som tårer har på kinn!
Herre, gjør det stille i min tanke Så den kun kan romme deg og ditt! La meg så til bange sjeler vanke, Og fortelle dem hva du har lidt!
Herre, gjør meg stille! Herre, ta meg Som den minste tjener i din flokk! Kun når alt mitt eget ligger bak meg, I din nåde har jeg mer enn nok.» (Ukjent forfatter)


For så sier Herren Gud, Israels Hellige: «Hvis dere vender om og holder dere i ro, skal dere bli frelst. I stillhet og tillit skal deres styrke være. Men dere ville ikke.» Jesaja 30,15.


La oss bruke mye mer tid til ettertanke, stillhet og bønn.