Illustrasjonsfoto: Fotolia.com

Skjul ikke noe

«Gjør dette i bønn, og legg alt fram for Gud!» Ef. 6,18.

La alt komme fram for Gud! Det er både dumt og farlig å holde noe tilbake. Det er ingen ting som er for stort eller smått for Gud. Han kjenner oss, og vet alt om oss. Det nytter derfor ikke å prøve å skjule noe. Derfor må alt fram i lyset. Først da får vi virkelig oppleve kristenlivets gleder og velsignelser. Bibelen taler om den frihet vi får i Jesus Kristus.

«Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast og la dere ikke igjen tvinge inn under trelldommens åk.» Gal. 5,1.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

«Får Sønnen frigjort dere, da blir dere virkelig fri.» Joh. 8,36.

Denne frihet blir vår når vi legger alt fram for Gud og lever i syndenes forlatelse. Alt som ligger oss på hjertet må komme fram for Gud. David stod åpent fram med sin bekjennelse, «Da bekjente jeg min synd for deg og skjulte ikke min skyld.

Jeg sa: ‹Jeg vil bekjenne mine lovbrudd for Herren.› Og du tok bort min syndeskyld.» Salme 32,5.

Han hadde lenge nok erfart hvor håpløst og nytteløst det er å forsøke å feie det under teppet. Da han tidde om alt opplevde han at kreftene forsvant og Guds hånd lå tungt på ham. Bare håpløshet og smerte.

Men Gud grep inn og syndeskylden ble borte. David peker på Guds vei for, «Jeg vil gjøre deg vis og lære deg den veien du skal gå. Jeg vil la mitt øye hvile på deg og gi deg råd». (32,8).

Her finner du flere andakter

Les også
Følg meg!
Les også
– Er du takknemlig for din DNA-kode?
Les også
Gud er grensesprengende
Les også
Grepet av Gud
Les også
Fred på jorden?