Foto: REUTERS/Alexandre Meneghini

Guds veier

Legg merke til de spor du skal følge, hold hele veien stø kurs! Vik ikke av til høyre eller venstre, hold foten borte fra det som er ondt.

Vi kjenner historien om Paulus og det Guds redskap han ble i evangeliets tjeneste, med å føre mennesker fra døden til livet. Jeg tenker på alt han har sagt og skrevet, til formaning, til oppmuntring og tilskyndelse til å stå på i Herrens tjeneste. Han som selv var så opptatt av å fullføre løpet og tjenesten. Misjonæren, mannen med evangeliets stafett til de hedenske folk.

LES: Veirydderen

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det er godt å vite at Gud ser oss, han kjenner oss, han vet hvor vi bor og han vil følge oss skritt for skritt. Helt til vår siste dag er han der, og da tar han oss opp i sin herlighet. Men jeg blir alltid hos deg, vitnet Asaf. Det er livsviktig å lytte til Herrens ord og bygge livet sitt på den klippegrunnen som holder, Jesus Kristus. «Hvor underlig er du i alt hva du gjør! Hvem kan dine veier forstå? Men ett er dog sikkert; den vei du meg før, for meg er den beste å gå. O Herre, du veier i tusentall har, og hvilken du velger for meg, får være det samme. Når blott du meg tar til himmelen sammen med deg.» Emil Gustafson.

Her et par skriftsteder som belyser viktigheten av å følge Guds anvisning om veien vi bør følge: «Jeg vil lære deg og vise deg den veien du skal gå. Jeg lar mitt øye hvile på deg og gir deg råd.» Salme 32,8.

«Legg merke til de spor du skal følge, hold hele veien stø kurs! Vik ikke av til høyre eller venstre, hold foten borte fra det som er ondt.» Ordspr.

Les også
Drevet av Ånden
Les også
Seks oppturer
Les også
Penger ikke alt
Les også
Paulus advarer
Les også
Veirydderen