Illustrasjonsbilde: fotolia.com

Far

Om vi skal snakke barnlig om det. Guds fang er ufattelig stort, flere mil alle veier. Likevel nært nok for deg å krype opp i.

Hva mener jeg? Vi har dårlig tid når vi skal legge fra oss det som tynger. Vi rekker ikke å kjenne etter hvor stor plass det er å legge fra seg på. Og så stabler vi i høyden.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det kan gi oss en svak forståelse av Gud som far. Vi lever med alle de rette begrepene, men uten at det virkelig får forvandle livene våre.

Våre erfaringer av far på jorden kan være stykkevis. Når far virkelig får være far i ditt liv, brer det seg utover en ro og en frihet som du kanskje ikke kjente. Det er Guds mål med deg, uten forbehold.

De anklaget Jesus for å vitne i egen sak, og at det han forkynte derfor ikke var gyldig (Joh 8). Men Jesus sa at han visste hvem han kom fra, sin far. Og at Far vitnet sammen med ham, og derfor var det nok. Det gjorde ham fri og trygg i sitt liv.

Jesus døde og stod opp for at du skulle eie dette. «… min Far og Far for dere, min Gud og deres Gud», sa han til Maria etter oppstandelsen.

Du skal få vite hvilken Far du kommer fra. Og at han, gjennom­ Jesus, bærer bevisbyrden din, og alle andre byrder du ikke skal bære. Ditt liv skal få være ­rammet inn av Fars aner­kjennelse og vern.

Hei! Her er dagens andakt :)Publisert av Dagen 25. april 2018

Les også
Dypere
Les også
Radikal
Les også
Komme noe godt?
Les også
Vilje
Les også
Følge ham