Det viktigste

Det viktigste. Ja, hva er det? Bibelen sier at vi kan ha fred med Gud.

Mitt vitnesbyrd er at det er å ha fred med Gud, er det viktigste. Det er mye godt og bra her i livet. Mye som er nødvendig. Mye vi ikke bør gå glipp av. Mye vi bør strekke oss etter. Men ingenting er bedre og ingenting er viktigere enn å ha fred med Gud.

Fred med Gud. Det er noe annet enn Guds fred. Å ha fred med Gud er å ha sin sak i orden med Gud. Å ha fred med Gud er at vi ikke lenger er å betrakte som Guds fiender. Å ha fred med Gud, det er for å bruke et bibelsk uttrykk, å være under nåden. Det er å være rettferdig for Gud. Det er å være et Guds barn. Ja, det er rett å slett å være en kristen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ønsker du å ha fred med Gud? Da må du gå til Jesus Kristus og tro på Ham. For Han er vår fred, sier Bibelen.

Med sitt liv levde Jesus Kristus livet slik at Han oppfylte alle budene. Med sin død betalte han for all verdens synder. Med sin oppstandelse viste Han fienden at vi aldri blir dus med døden. Den er overvunnet ved Guds mektige kraft. Og det beste av alt: Alt dette gjorde Han for deg og meg. De gode nyhetene om Jesus Kristus er at det han gjorde ved sin død og oppstandelse, det kan du få den fulle fortjenesten av. Ved å tro på Ham. Det er alt sammen ved Guds store nåde! Og det har de største konsekvenser for ditt liv på jorden og for resten av evigheten.

Fred med Gud. Det har vi når vi er blitt rettferdige for Gud. Ved troen på Jesus Kristus.

La meg fortelle deg en historie: Det var en velstående engelskmann som eide en Rolls Royce. Han ville ta sin kostbare bil med seg på en reise i Europa. Men da han kom til kontinentet, skjedde det som ikke skjer med Rolls Royce-biler. Den brøt sammen. Mannen ringte fabrikken i England og forklarte problemet. De sa: Vi skal fly over en tekniker og rette opp alle feil. Dagen etter var han på plass. Og samme dag ble bilen ordnet. Snakk om sørvis!

Engelskmannen fortsatte glad sin reise og fikk en fin reise. Men da han kom hjem kom han til å tenke på denne opplevelsen. Og han var forundret over at han ikke hadde fått noen regning for denne jobben. Ingen krav var kommet i posten. Han bestemte seg for å ringe til fabrikken. Jeg fikk problemer med min Rolls Royce på kontinentet. Dere sendte en som ordnet opp i mine problemer, men jeg har aldri fått noe krav. Kan dere sjekke opp i dette og se hvor min sak står, sa mannen. Han fikk umiddelbart til svar: Vi er ikke kjent med at det noen gang har vært noe problem med noen av våre Rolls Royce.

Det er rettferdighet. Gud har ordnet opp i vårt problem. Har du Guds rettferdighet, er ikke bare dine synder slettet ut. Det finnes ingen data hos Gud om det. Det gamle er borte. Alt er blitt nytt, i Jesus Kristus. Du er betraktet av Gud som om du aldri har syndet. Fordi du ved troen har fått Guds egen rettferdighet. Hvem som helst kan bli frelst. Vi har alle det samme problem. Men vi har også alle sammen den kjærlige Frelser i Jesus som er rik nok for oss alle.

Så stor er Guds kjærlighet!

Er du slik blitt rettferdig for Gud, ved troen på Jesus Kristus - har du fred med Gud. Absolutt all annen virkelig forvandling som Gud vil gjøre i ditt og mitt liv vil skje på dette grunnlaget.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Har du fred med Gud? Du kan få det her og nå. Ved tro på Jesus Kristus. Det er det viktigste. Av alt.

Da vi altså er blitt rettferdige ved tro, har vi fred med Gud ved vår Herre Jesus Kristus

Rom. 5, 1

Trenger du mer åndelig påfyll?