Fotolia.com

Åpen for alle

«Se, jeg har satt foran deg en åpnet dør, som ingen kan stenge.» Åpenbaringsboken 3,8

«Jeg er porten. Den som går inn gjennom meg, skal bli frelst, og fritt gå inn og ut og finne beite. – Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod.» Joh. 10,9–10.

Porten som er Jesus står alltid vid åpen for alle som vil komme. Jesus sier også: «Se, jeg har satt foran deg en åpnet dør, som ingen kan stenge.» Åpenbaringsboken 3,8.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Alle som tror på Jesus og vil følge ham må ta sin tilflukt innenfor porten. Og alle som tar sin tilflukt hos Jesus skal kjenne seg trygge under alle forhold. Gud vil også minne oss om at vi trenger næring for troen.

Vi skal hver dag få gå inn og ut gjennom den åpne porten og ta til oss føde for sjelen.

Jesu hjerte banker, han kaller og han ser og leter etter oss, «Og da han så folkemengdene, fikk han inderlig medfølelse med dem, for de var forkomne og hjelpeløse, som sauer uten gjeter» Matt. 9,36. Jesus ønsker at vi skal la oss finne.

«En port til himlen åpen står, der Jesu kors nå tindrer. Derfra en stråleglans utgår, som sorg og smerte lindrer. Kor: Å Hvilken nåde Gud hos deg, at porten åpen står for meg. For meg, for meg, den åpen står for meg!

Den port for alle åpen står, som seg fra synden vender, og rekker mot sin Frelser kjær, de hjelpeløse hender. Ja, åpen står den for hver sjel, Guds nåde er den samme. For rik og fattig, fri og trell. For hver nasjon og stamme.» Elevine Heede.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Innlegg av Dagen.

Les også
Et trosvitne
Les også
Noe nytt skjer
Les også
Treenighetstiden
Les også
Bryr Gud seg om at jeg er singel?
Les også
Ikke bare festdager