Ingen er selvlysende

Vi skal være et gjenskinn av Guds kjærlighet. Troen på Jesus er drivkraften og Guds ord er den nødvendige kraftkilden!

Jesus er Guds lys som etter Guds vilje skal opplyse hvert menneske som kommer til ham i tro og tillit. Gud har gitt oss en fast klippegrunn å bygge våre liv på. En kristen lever i verden, og det er der lyset trengs. Den som selv har fått ta imot lyset fra Jesus, vil være en utstråling av det samme lys og vil kunne vise vei for andre som lever i mørket.

Alle lys må ha påfyll. Ingen er selvlysende. Vi er avhengige av Guds nåde og kraft hver dag. For Gud, som sa: «Det bli lys i mørket, han har også latt lyset skinne i våre hjerter, for at kunnskapen om Guds herlighet, som stråler i Kristi ansikt, skal lyse fram.» 2.Kor. 4,6.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det er godt å ha Guds ords lys med på veien. Vissheten om dette skaper trygghet. Og selv trenger jeg å be: «Lei, milde ljos, igjennom skoddeeim. Lei du meg fram! – Før du min fot, eg treng ei sjå min veg. Så langt og vidt – eit steg er nok åt meg.» Newman.

Jesus vil at den kristne skal ha lysets og saltets kraft i møte med mennesker. Vi skal være et gjenskinn av Guds kjærlighet. Troen på Jesus er drivkraften og Guds ord er den nødvendige kraftkilden!

«Tenn meg, Jesus, la meg være hver en dag et lys for deg. Alltid leve deg til ære. Led meg du på all min vei. – Gjør meg villig, varm og våken, kjære Jesus, led meg frem. Gjør meg til et lys i tåken, som kan lede andre hjem.» Petra F. Larsen.

---

Trykk her for å lese flere andakter.