FOREDRAG: Bjørgvin-biskop Halvor Nordhaug (t.h.) var blant de rundt 80 personene som slapp inn på Kåre Willochs foredrag om antisemittisme mandag kveld.

Fullt hus for Willoch

Sandberg trakk seg fra debatt i protest

nyheter

Frp-nestleder Per Sandberg følte han ble framstilt som en hater og trakk seg i siste liten fra en TV-debatt om flyktningstrømmen fra Syria med SV-leder Audun Lysbakken mandag formiddag.

Gudsfrykt med nøysomhet anno 2015

leder

I dagens avis kan vi lese om høgskolelektor Hildegunn Schuff som er listetopp for Miljøpartiet De Grønne i Songdalen utenfor Kristiansand. Hun forteller om et sterkt engasjement for skaperverket, og om hvordan hennes kristne overbevisning har drevet henne til politisk engasjement i det ennå relativt ferske MDG.

Plan for grønne arbeidsplasser

Lansering

Miljøpartiet De Grønne, som på Norstats siste måling er rangert som landets fjerde største parti, lanserer nå en ny plan for å skape nye grønne arbeidsplasser i naturbaserte næringer, særlig i Nord-Norge og langs kysten.

Til valg med grønn kristentro

politikk

Hildegunn Schuff ­takket 
nei til KrF og fant et alternativ hun kunne brenne for. Partiet hennes, Miljøpartiet De Grønne, er landets fjerde største på ny gallup.

Kommunene sier ja til å bosette over 10.000 flyktninger

nyheter

Statsminister Erna Solberg roser regjeringskollega Solveig Horne for innsatsen for å få kommunene til å motta flyktninger. Norske kommuner har vedtatt å bosette nesten 10.500 flyktninger, men Solberg sier de må forberede seg på å ta imot flere.

Korset

andakt

Jeg vil fortsatt synge om Jesu kors som det skjønneste i verden.