Pleier ebolasyke slektninger

ebola

I Liberia deles det ut titusener av pakker med beskyttelsesutstyr, i håp om at ebola-pasienter som ikke får profesjonell hjelp, skal unngå å smitte resten av familien.

Nytt nettverk mot homovigsel

homovigsel

Grupperingen Åpen folkekirke, som ønsker vigselsliturgi for samkjønnede par i
 Den norske kirke, utfordres av nettverket
 Levende folkekirke.

Et levende bønneliv

andakt

Det er viktig å minne hverandre ofte om betydningen av å leve i bønn. Bønnetjenesten må prioriteres høyt, og det må være plan over den, skriver Ivar Gjerdi i andakten.

Må forklare medlemspraksis

medlemmer

Fylkesmannen i Oslo ber nå om en redegjørelse for hvordan katolikker som aldri har bedt om det, har endt opp som medlemmer i Den katolske kirken i Norge.

Dødelig taushet

analyse

Det norsk-pakistanske muslimske miljøet har vært stille om dødsdommen mot Asia Bibi. Den unge pakistanske kvinnens forbrytelse var å krangle med kollegene på jobben om Jesus og sin kristne tro. – Man skulle trodd at norsk-pakistanere, etter å ha bodd og levd en generasjon i Norge, hadde omfavnet den norske trosfriheten, skriver Lars Akerhaug.

Nyvalgt AUF-leder

politikk

Til stående applaus ble Mani Hussaini (26) fra Jessheim valgt til AUF-leder etter Eskil Pedersen søndag. Det var ingen andre kandidater.

– Jødiske barn er redde

nyheter

– Sammen med «homo» og «hore» er «jøde» det vanligste skjellsordet i norske skolegårder, sier Ervin Kohn, som er leder for Det Mosaiske Trossamfund.