Vender ryggen til «Pinsen»

pinse

Den ene forlot pinsebevegelsen i ung alder. Den andre gjør det som voksen. Her forteller de hva pinsen betyr for dem.

Ble nektet å tale i Betlehem

israel

Palestinsk guvernør grep inn mot Reinhard Bonnke (bildet) og Daniel Kolenda etter «betydelig politisk og religiøst press».

Dårskap og ydmykhet

andakt

Det å kalle seg en ateist er et trosvalg. Det er vanskeligere å føre bevis for at Gud ikke finnes enn å begrunne at han faktisk eksisterer.

Spent etter drap på hjemvendt fremmedkriger

danmark

Dansk politi har skjerpet beredskapen på Nørrebro i København, etter drapet på en 19-åring som skal ha kjempet for IS i Syria. Gjerningsmennene skal være tilhengere av det syriske regimet og er ikke tatt.

5.000 feirer pinse i Jerusalem

kraft

Sentrale pinseledere er samlet i Israel. De har som mål at alle på jorden innen pinsen 2033 skal få et møte med Jesus gjennom Den Hellige Ånds kraft.

Kirken i takt med samfunnet

kronikk

Like lite sannsynlig som katolikkene kommer til å kvitte seg med mariadyrkelsen, like lite sannsynlig er det at vår egen kirke kommer til å kvitte seg med erstatningsteologien.

Ber 10.000 flyktninger vente

flyktninger

Riyad Ali er én av de 5.178 flyktningene som fortsatt bor på asylmottak etter å ha fått opphold i Norge. «Jeg forstår ikke hvordan Norge kan ta imot 10.000 flyktninger når flere av de som har fått opphold ennå ikke har blitt tildelt en kommune.»

Kohn frykter muslimsk jødehat i Norge

nyheter

Halvparten av den muslimske befolkningen i Frankrike, Østerrike og Belgia har antisemittiske holdninger, ifølge ny rapport. Ervin Kohn frykter at problemet er like stort i Norge.