Ber mot sikkerhetsgjerdet

israel

58 kristne familier i byen Beit Jala kan bli avskåret fra olivenlundene sine. Innbyggerne ber Gud og det internasjonale samfunnet om hjelp.

Fra Dagensdebatt.no

Være til velsignelse

andakt

Merk deg visdomsordet fra Ordspråkene 10, 22, «Det er Herrens velsignelse som gjør rik!»

Helvetes-
preken i reprise

utfordrende

Ole Hallesby «gjenoppstår» på Litteraturhuset i Oslo 3. oktober. Blant annet med sin berømte helvetestale fra 1953 – med Svein Tindberg i «rollen» som den kjente teologiprofessoren. Hør Hallesby radiotale her!

«Ser du på Jesus som sannheten?»

se video

... sang Oline Meland i Norske Talenter. Dommerne svarte med å sende henne enstemmig videre. Sangen ble ikke vist på TV, men du kan se opptaket her!

Ventet
 i et år på mor og far

flyktning

Tolv år gamle Noor bor i Fredrikstad og håper å bli gjenforent med foreldrene og de tre småsøsknene. Men det er en tidkrevende prosess.

Mannens kall og ansvar

debatt - skaperordning

Jeg er så takknemlig! Takknemlig for å ha gode kvinnelige forbilder i Bibelen. Rollemodeller som ikke lot seg korrumpere av smiger.

For oss – for deg

synspunkt

Mens de fleste nordmenn tidligere hadde en viss 
basiskunnskap om kristen tro er denne i dag i stor grad mangelvare. Dette påvirker også våre kirker, forsamlingshus og bedehus, der mange som bekjenner troen på Jesus ikke lenger er kjent med innholdet i Guds ord.

13-årig blogger i valgkamp

se video

For to år siden var Joel Ystebø 11 år og en ivrig valgblogger, men fikk ikke bli medlem i sitt favorittparti, fordi han var for ung. Nå driver han valgkamp.

– Må undersøke bibelskolene

skole

Politikere reagerer på at bibelskoler fyller opp plasser med utenlandske elever. – Skolene må følge sin intensjon, sier Anne Tingelstad Wøien (Sp). Hun vil be statsråd Torbjørn Røe Isaksen se på saken.