Religionsfrykt blant 
norske bistandsarbeidere

religion

Vil ikke at religion skal blandes inn i utviklingsarbeid, viser ny rapport som lanseres i dag. - Rart at ikke flere søker strategisk samarbeid med religiøse aktører, mener Jørn Lemvik i Digni.

KrF-forslag om å bryte regjeringssamarbeidet

politikk

Fredag skal Kristelig Folkepartis sentralstyre diskutere et forslag om partiet skal bryte regjeringssamarbeidet på grunn av justisminister Anders Anundsens håndtering av asylbarnsaken.

Guds edelstener

andakt

Når forvandlingen skjer i et menneskes liv ved troen på Jesus, skjer det fordi de er blitt nye skapninger i Jesus og lever med Ham. Denne forandringen skjer virkelig, selv om vi ikke kan forklare den teoretisk.

Biskop Pettersen og sannheten

midtøsten

Jeg utfordret biskop Pettersen til å tale sant om Israel, og om presise henvisninger til hans påståtte lovbrudd fra Israels side angående okkupasjonen. Han gjør ingen av delene, skriver Reidar Holtet.

Tusener deltok i Pegida-marsj

protester

Over 17.000 mennesker tok del i Pegidas ukentlige marsj i Dresden i Tyskland i går. Men det var betydelig færre enn ved forrige marsj.

FN ut mot økende 
jødehat

ANTISEMITTISME

Talerne tok et kraftig oppgjør med den voksende antisemittismen da FN 
drøftet temaet. Men bare under halvparten 
av de 193 medlemmene deltok i møtet.

Over 40 drept i flyangrep nær Damaskus

syria

Over 40 sivile, flere av dem barn, ble drept da Assad-regimets flyvåpen bombet et opprørskontrollert område øst for hovedstaden Damaskus fredag, ifølge en syrisk aktivistgruppe.

Den anti-ekstreme muslimen

anti-ekstremist

Anti-ekstremist: Han arrangerer marsjer mot Pegida og IS, misliker Muhammed-karikaturer, og plukker verdier fra Vesten slik det passer ham.

Jakten på jukserne

leder

En spesiell gruppe studenter fikk en svett start på dagen i går. Det var de som bløffer Lånekassen om hvor de bor, og som våknet til nyheten om at de nå skal sjekkes.

Vil ha kristne bokhandlere

på leit

Vivo vil gjerne gi Bergen og Stavanger kristne bokbutikker igjen, men mangler egnede lokaler. Imens får kristne forlag trøbbel.