– Ikke redd for 
konverteringer

pinsebevegelsen

En av katolikkenes 
fremste predikanter skal tale på pinsevennenes sommerstevne på Hedmarktoppen. «Det vil ikke overraske meg om noen pinsevenner er skeptiske.»

Skaper raseri mot rabbinere

film

Israelere går opprørte fra kino etter å ha sett historien om en kvinne som vil ta ut skilsmisse. Filmen om Viviane Amsalem ble kåret til årets beste i israel. I morgen har den premiére i Norge.

Misjon i krise etter gavesvikt

misjon

Et underskudd på 15 millioner kroner tvinger Normisjon til å si opp hver tredje ansatt på hovedkontoret. – Det blir en vond, men nødvendig prosess, sier generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

– Det er en sorg i Normisjon

fagforeningen

– Kuttene rammer ansatte, sier Medarbeiderforeningen. Men leder Gjermund Lygre forstår de dramatiske kuttene i misjonsorganisasjonen.

Finnes det kristne antisionister?

kronikk

Å være antisionist vil si å være imot jødenes rett til selvbestemmelse i deres historiske hjemland, slik det internasjonale samfunn, representert ved Nasjonenes Forbund, ga dem rett til etter første verdenskrig, skriver Roald Øye.

Tilbake til totalitær fortid

leder

Helgens drap på opposisjonspolitiker og regimekritiker Boris Nemtsov forsterker bildet av et Russland på full fart tilbake til sin totalitære fortid, skriver Dagen på lederplass.

Stakk kjepper i Obamas hjul

statsministertale

Amerikanske kongress-politikere klappet seg nesten ømme i håndflatene under Benjamin Netanyahus oppgjør med Irans regime. Det kan gi Barack Obama hodebry.

Sammen redder de Dødehavet

dødehavet

Fordamping fører til at Dødehavet synker med en meter i året. Nå skal Jordan pumpe inn saltvann fra Rødehavet, og får ferskvann i bytte fra Israel.