Flyktet fra 
nazistene i Norge

portrett

Som en av Israels ledende medisinere innen 
traumefeltet har han 
fått merke sterk motstand fra den norske legen 
Mads Gilbert. Dagen har møtt den jødiske legen og FN-rådgiveren Jakov Adler hjemme i Israel.

Gjestehus ved kirke kollapset

ulykke

67 sørafrikanere døde da et gjestehus tilknyttet en kirke kollapset i Lagos i Nigeria, opplyser sørafrikanske myndigheter.

«Så våk da!»

andakt

Selvsagt er du rede? Du er våken? Du har omvendt deg, bekjent dine synder og er tilgitt. Jesus er din rettferdighet og du er trygg hvis Han kommer tilbake! Likevel ser vi at Jesus gir oss en advarsel her.

Enighet om gjenoppbyggingen

gaza

FN, Israel og De palestinske selvstyremyndighetene har inngått en avtale om at gjenoppbyggingen av den krigsherjede Gazastripen kan starte, opplyser FNs Midtøsten-utsending Robert Serry.

– Hvis jeg fikk styre landet...

«statsministertale»

Smil mer, les biologi og gi barna stemmerett! Det er noen av oppfordringene fra åtte meningsytere på Protestfestivalen i Kristansand. Her er utdrag fra deres «statsministertaler».

De livsviktige historiene

lederartikkel

En søster forteller nært og ærlig om oppveksten med en bror med Downs syndrom. Et foreldrepar deler sorger og gleder fra livet med en datter med samme diagnose. Slike fortellinger gir mot, skriver Dagen på lederplass.

Endringene er godt dokumentert

menighetsfakultetet

Jeg ser ikke at Haanes gjendriver hovedtesen, at han har stadfestet en ny teologisk pluralisme ved MF, skriver Rolf Kjøde.

Advarer Stoltenberg og Norge

ekstremisme

Islamisten Arfan Bhatti, som nylig slapp ut av fengsel i Pakistan, advarer Jens Stoltenberg og Norge mot å delta i aksjoner mot opprørsgruppen Den islamske staten (IS).