Seier over verden

andakt

Mammon må beseires på det indre plan ved at Jesus blir Herre i det enkelte menneske.

Anger og bønn ved Vestmuren

SYNDENØD

Mandag kveld var det tretti tusen mennesker til stede ved bønneseremonien ved Vestmuren i Jerusalem. Titusenvis har gått til plassen de ti dagene for anger før Yom Kippur.

Sier nei til juleåpent pol

alkoholpolitikk

Partiet Venstre sikrer flertall mot at Vinmonopolet skal holde åpent julaften. Vektlegger hensynet til barn i familier med rusproblemer.

Kristen filmsuksess

lederartikkel

Vi er faktisk ganske mange som liker at Jesus Kristus har hovedrollen. Også på kinolerretet.

Oslo stanser OL-arbeidet

OL 2022

Oslo kommune trekker søknaden om statsgaranti og statstilskudd etter at det ikke lenger er noen realistisk mulighet for at Stortinget vil gå inn for et Oslo-OL i 2022.

Utsiktene til fred i Midtøsten

lederartikkel

Benny Morris er mer enn villig til å akseptere en israelsk uttrekning fra Vestbredden, det området som i Bibelen blir kalt Judea og Samaria.

Profetens barn

moderat islam

Jeg ser at mange har meninger om islam, men reell kunnskap om hva islam er og hvordan dette kommer til uttrykk i handling mangler fundamentalt her i Vesten, særlig innen pressen.

Endrer KRLE-avtalen

KRLE

KrF får gjennomslag for at alle lærerstudenter skal ha KRLE i studiet. Men avtalen om 55 prosent kristendom er lagt bort.

En berøring fra Jesu finger

helbredelse

I følge Svein Magne Pedersen finnes det tunnel-helbredelser, skilpadde-helbredelser og F16-helbredelser. Jesus utførte som oftest sistnevnte.