Hedrer ildsjel i Kristen-Norge

Hvem bør få hedersprisen?

Kjenner du noen som har lagt ned en særskilt innsats i et lokalt kristent arbeid? Tips oss om kandidater til Dagens hederspris!

Ingen fordømmelse

andakt

I et miljø hvor alle virker så perfekte, kan fordømmelse enkelt oppstå. Men tør noen av oss å være åpne og sanne om livet, kan mennesker bli satt fri.

Åpner tilsynssak etter sex-råd

guttogjente.no

Det er nå åpnet en tilsynssak mot ekteparet Weum, som arbeider som helsepersonell i fagrådet til nettstedet guttogjente.no og som fremmer et kristent synspunkt på seksualmoral.

– For massivt, ensidig og snilt

NRK

NRKs dekning av engleboka til prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng var både for ensidig, ukritisk og snill, mener flere medlemmer av Kringkastingsrådet.

Kirke ut av skjul til jul

Julekonsert

I 15 år har Filadelfiakirken i Oslo arrangert julekonserter. – Hvert år ser vi at en del 
mennesker finner veien fra julekonsert til 
gudstjeneste i januar, forteller pastor Andreas Hegertun.

Trofast mot apostlenes lære

i fokus

Debatten om bibelsynet ved MF og ved Misjonshøgskolen tok mye spalteplass tidligere denne høsten. For egen del kjenner jeg behovet for å trekke noen slutninger.

Kan det komme noe godt fra Afghanistan?

leder

Det har handlet om Talibans terror, store antall døde, korrupsjon, opiumsdyrking, kvinneundertrykkelse og forfølgelse av konvertitter. Tross fjorten års internasjonal tilstedeværelse, er det få tydelige seiere å vise til, skriver Dagen på lederplass.