Vant du?

sosiale medier

Dagen feiret 10.000 tommeltotter. 10 av våre Facebook-følgere får...

Når ektefellen ikke vil

samliv

Mangel på sex skaper utfordringer i mange ekteskap. Samlivsterapeut mener kristne bør blir flinkere til å snakke om det.

Radikalisering og sameksistens

ukens israel-podcast

Israel forbyr en islamistisk bevegelse som har oppfordret til terror og vold mot jøder. Samtidig har Israel flere byer der jøder, muslimer og kristne lever i fredelig sameksistens.

Frykter å måtte stenge kirker som forfaller i hovedstaden

budsjettkutt

Regnet renner gjennom flere av Oslos kirketak. Likevel drypper det mindre på både prest og klokker i de rødgrønnes forslag til vedlikeholdsbudsjett. – Sannsynligvis må vi stanse bruken av noen kirker slik vi bruker dem i dag, sier kirkeverge Robert Wright.

For oss – for deg

synspunkt

Mens de fleste nordmenn tidligere hadde en viss 
basiskunnskap om kristen tro er denne i dag i stor grad mangelvare. Dette påvirker også våre kirker, forsamlingshus og bedehus, der mange som bekjenner troen på Jesus ikke lenger er kjent med innholdet i Guds ord.

Et bilde av en datter

leder

Diskrimineringen av jenter har også gjort sitt inntog på en ny arena. I mors liv, skriver Dagen på lederplass.

Må betale for å høre forkynnelse

inngangspenger

På vei inn til Oase-møtet gikk det opp for Kari Olsens familie at det var inngangsbillett. Det ble med det ene møtet. – Er kristne aktiviteter forbeholdt den etablerte middelklassen? spør hun. Les saken og bli med i debatten.

Vil ikke være i kristen-boks

se video

20 år etter monsterhiten «Jesus Freak» er Kevin Max åpen for å restarte rocketrioen dc Talk. Men han trives best solo. Her kan du se opptak fra en konsert han nylige holdt i Ålesund.

Ingenting med islam å gjøre?

leder

Islam er i en særstilling blant verdensreligionene ved at de har en hærfører og en krigens mann som religionsstifter, skriver Vebjørn Selbekk på lederplass.