Spiller på lag med Bymisjonen

støttespiller

Eliteserielaget Mjøndalen kunne fått godt betalt fra en kommersiell aktør, men har valgt å spille med Kirkens Bymisjon på draktene. Helt gratis.

Evakuerer norske misjonærer

nepal

Tusenvis er bekreftet døde, og mange tusen er skadet etter jordskjelvet i Nepal. Nå utfordres kristenfolket til å gi, og misjonærer med barn evakueres fra landet.

Debatt: Homofili og Bibelens tale om synd

synspunkt

Det er ikke lett å leve med en homofil legning, og samtidig ville leve rett etter Guds ord. Det fører til forsakelse og vil kunne oppleves som et amputert liv. Men slik er det med all synd, ikke bare homofili. I så måte står ikke homofili i noen særstilling, skriver Konrad Fjell.

Oppslagstavle for Kristen-Norge

stevneguiden

Nå fylles det opp med møter, konserter, retreater og stevner. Informasjonen danner grunnlaget for det store stevnebilaget i avisen Dagen. Derfor er det viktig at alle arrangører legger inn informasjon NÅ.

«Det er våre barn»

nepal

– Nepal trenger hjelp. Vi trenger hjelp, sier Anne Lise Høgsveen Khadka, som driver to barnehjem i Katmandu sammen med ektemannen Sudip. Dødstallene etter det kraftige jordskjelvet i det fattige landet øker fra time til time.

Ærlig lovsang

kulturnotat

Jeg prøver å si til konen min hver dag at jeg elsker henne. Det tror jeg hun er glad for. Men jeg tror ikke hun hadde vært like glad hvis dette var det eneste jeg sa, skriver Tarjei Gilje.

Troen en gave

andakt

«Men uten tro er det umulig å tekkes Gud; for den som treder fram for Gud, må tro at han er til, og at han lønner dem som søker han.»

Fra den siste olje til den siste sprøyte?

meninger

Når kristnes ytringsfrihet i etiske spørsmål begrenses eller undertrykkes skal det forhindre at «frie personligheter» med et annet syn enn det kristne, blir rammet av «krenkende» fordommer.