FN ut mot økende 
jødehat

ANTISEMITTISME

Talerne tok et kraftig oppgjør med den voksende antisemittismen da FN 
drøftet temaet. Men bare under halvparten 
av de 193 medlemmene deltok i møtet.

Guds edelstener

andakt

Når forvandlingen skjer i et menneskes liv ved troen på Jesus, skjer det fordi de er blitt nye skapninger i Jesus og lever med Ham. Denne forandringen skjer virkelig, selv om vi ikke kan forklare den teoretisk.

Den anti-ekstreme muslimen

anti-ekstremist

Anti-ekstremist: Han arrangerer marsjer mot Pegida og IS, misliker Muhammed-karikaturer, og plukker verdier fra Vesten slik det passer ham.

Vil ha kristne bokhandlere

på leit

Vivo vil gjerne gi Bergen og Stavanger kristne bokbutikker igjen, men mangler egnede lokaler. Imens får kristne forlag trøbbel.

Biskop Pettersen og sannheten

midtøsten

Jeg utfordret biskop Pettersen til å tale sant om Israel, og om presise henvisninger til hans påståtte lovbrudd fra Israels side angående okkupasjonen. Han gjør ingen av delene, skriver Reidar Holtet.

Stem fram årets lovsang

lovsang

Over 70 låtskrivere fra hele Norge deler sine nyskrevne lovsanger på nett. Nå kan du være med og stemme fram den beste.

Jakten på jukserne

leder

En spesiell gruppe studenter fikk en svett start på dagen i går. Det var de som bløffer Lånekassen om hvor de bor, og som våknet til nyheten om at de nå skal sjekkes.

Helteinnsats av bussjåføren

tel aviv

Den hardt skadde bussjåføren har fått heltestatus fordi han tok opp kampen med den desperate knivstikkeren som klarte å såre 17 busspassasjerer i Tel Aviv onsdag.