Medisin frå blanke berget

inspirasjon

Langt oppe i Kretas fjellverden veks det ein unnselig liten plante. Den er ikkje av den typen blomar ein legg merke til, meir den typen som berre er der, utan at nokon ser den. Den har hårete, litt tjukke blad, og dei fiolette blomane er vakre, men dei stikk seg ikkje fram.

Jesus og Askepott

andakt

«For av nåde er dere frelst, ved tro. Og dette er ikke av dere selv, det er Guds gave» (Ef. 2, 8).

– Jeg representerer bare Jesus

evangelist

Når var siste gang du fortalte noen om hvor høyt Jesus 
elsker dem? spør evangelisten Todd White. Denne uken 
fylte han Credokirken 
i Bergen til randen.

Drømmer om utdeling av bøker i hele Norge

evangelisering

Bibelbeltet rundt Kristiansand har fått evangeliseringsboken. Det har også Volda, og noen områder rundt Skien. Nå drømmer forlegger Steinar Kristiansen om at boken skal nå alle norske husstander.

Deler ut nattverd på fullmakt

kateketer

Kirken skal klargjøre om kateketer kan få lov å dele ut nattverd. – Vi må slippe å alltid søke biskopen om unntak, sier Kateketforeningen.

Anklager Frp for å spre frykt

fremmedfrykt

Avtroppende partisekretær Raymond Johansen (Ap) anklager flere Frp-representanter for å nøre opp under hat og fremmedfrykt.

Når Sandberg leser Bibelen

synspunkt

Per Sandbergs påstand om at Bibelen «forsvarer og promoterer» slaveri framstår nettopp som en slik ekstrem tolkning nestlederen i Frp advarer mot, skriver Petter Olsen.

Islam rendyrkes i en terrortid

kronikk

Trangen til underkastelse og blind lydighet hos Muhammeds «moderne» trosfeller går hånd i hånd med en tilsvarende blindhet og naivitet i europeiske samfunn.