Dårskap og ydmykhet

andakt

Det å kalle seg en ateist er et trosvalg. Det er vanskeligere å føre bevis for at Gud ikke finnes enn å begrunne at han faktisk eksisterer.

5.000 feirer pinse i Jerusalem

kraft

Sentrale pinseledere er samlet i Israel. De har som mål at alle på jorden innen pinsen 2033 skal få et møte med Jesus gjennom Den Hellige Ånds kraft.

Ber 10.000 flyktninger vente

flyktninger

Riyad Ali er én av de 5.178 flyktningene som fortsatt bor på asylmottak etter å ha fått opphold i Norge. «Jeg forstår ikke hvordan Norge kan ta imot 10.000 flyktninger når flere av de som har fått opphold ennå ikke har blitt tildelt en kommune.»

Se hva som skjer!

stevneguiden

Møter, konserter, retreater og stevner. Arrangørene legger selv inn informasjon i guiden som er gratis for alle!

Kohn frykter muslimsk jødehat i Norge

nyheter

Halvparten av den muslimske befolkningen i Frankrike, Østerrike og Belgia har antisemittiske holdninger, ifølge ny rapport. Ervin Kohn frykter at problemet er like stort i Norge.

Forsvant kampen om ekteskapet?

kulturnotat

– Når jeg likevel ikke støtter den nye ekteskapsloven, så er det fordi skillet mellom partnerskap og ekteskap ikke er diskriminerende, men en godt begrunnet forskjellsbehandling, skriver Morten Dahle Stærk.

Kirken i takt med samfunnet

kronikk

Like lite sannsynlig som katolikkene kommer til å kvitte seg med mariadyrkelsen, like lite sannsynlig er det at vår egen kirke kommer til å kvitte seg med erstatningsteologien.

Konservativ krise

leder

Om det ikke snart skjer noe drastisk, tror jeg bildet av det konservative Kristen-Norge i løpet av de nærmeste tiårene kommer til å endre seg enda mer enn vi har trodd.

Bispe-skepsis til privatprest

bispesak

Hun tar betalt for bryllup, begravelser og private prestesamtaler. Solfrid Bjørkelid Dyrøy ante ikke 
at Bispemøtet skulle behandle hennes tjenester