KrF fornøyd med KRLE-løsning

se video

Regjeringens endringer i RLE-faget sikrer kristendommens plass i faget, mener Anders Tyvand, KrFs skolepolitiske talsmann. Human-Etisk Forbund fortviler.

Et levende bønneliv

andakt

Det er viktig å minne hverandre ofte om betydningen av å leve i bønn. Bønnetjenesten må prioriteres høyt, og det må være plan over den, skriver Ivar Gjerdi i andakten.

Selvskryt i 
dugnadsdrakt

kommentar

Generalsekretæren i Kirkens Nødhjelp er blank i øynene og tar fram språkets spenstigste svulstigheter etter «tidenes TV-aksjon». Men hvor fantastisk er det at verdens rikeste rikinger skraper sammen noen slanter så flere av verdens fattige kan få rent vann, spør journalist Jarle Kallestad.

Anti-mobberåd fra ofre

MOBBING

Mobbeofre blir ikke tatt på alvor, og skolen og de voksne iverksetter tiltak som gjør situasjonen verre. Det er blant budskapene Barneombudet har samlet inn fra barn og ungdom.

Vestlandets folkebevegelse

kristendemokrati

Kristendemokratiet er en av våre viktigste ideologiske bevegelser. I Norge startet denne folkebevegelsen på bedehusene i vest.

Pleier ebolasyke slektninger

ebola

I Liberia deles det ut titusener av pakker med beskyttelsesutstyr, i håp om at ebola-pasienter som ikke får profesjonell hjelp, skal unngå å smitte resten av familien.