Helt på trynet – helt til topps

skihelt

Han trynet og slo seg utallige ganger før han ble blant verdens beste. Om ski med tupp i begge ender hadde vært det vanligste i Norge, hadde Andreas Håtveit vært en megastjerne.

Joh. 3.16 knuses av Filipperne

bibelvers

Det er brevene som gjelder. Evangelistene i Bibelen må se seg slått i år. Se hvilke bibelvers som er mest delt i sosiale medier i år. Og forresten, hva er ditt favorittvers?

Kristus-brevet

andakt

Brevet til kolosserne omtales som Kristus-brevet i Bibelen. Hovedbudskapet er Jesu Kristi person og hans verk.

Ny toppsjef i Sjømannskirken

TOPPLEDER

Ørnulf Steen (64), nåværende sjømannsprest i Rio de Janeiro, ble i dag ansatt som ny generalsekretær i Sjømannskirken

Sliter med å engasjere unge for Israel

generasjonsskifte

Det er langt mellom unge som er aktive i ulike organisasjoner som arbeider for Israel. Mye tyder på at det er vanskelig å rekruttere nye israelsvenner.

Fire kristne høyskoler vil slå seg sammen

utdanning

Ledelsen ved Diakonhjemmet høyskole, Misjonshøgskolen, Haraldsplass Diakonale Høgskole og Høgskolen Betanien har kommet fram til at det er mye å hente ved å slå seg sammen til en felles høyskole.

Ungt israelvennskap

leder

Hvor mange aktive israelvenner under 40 år finnes det i Norge? Den kanskje største utfordringen er å gi klare og gode svar på hvordan man forholder seg til palestinernes situasjon, skriver Dagen på lederplass.

Har Hareide abdisert?

krf

KrF har i høstens budsjettforhandlinger vist at partiet har en rolle å spille i norsk politikk. Med klare krav og et tydelig forsvar for de svakeste i samfunnet har de gjort sitt til at statsbudsjettet har fått en klarere sosial profil.

Trebarnsmor og kafésjef drept

gisseldrama

Det var en trebarnsmor og kafébestyreren som ble drept mot slutten av gisseldramaet i Sydney, i tillegg til den iranskfødte gjerningsmannen selv. Et hav av blomster vokser fram foran kafeen.