Selger kirke for 70 millioner

sjømannskirke

Den indre Sjømannsmisjon har bestemt seg for å selge eiendommen sin på Bygdøy i Oslo på det åpne markedet. Se bildene.

Netanyahu sammenlikner Hamas med IS

Israel

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sa under en tale onsdag kveld at offensiven på Gazastripen fortsetter. Han sammenlignet Hamas med Den islamske staten (IS).

Hatet mot de andre

DØDSMARSJ

Islamistgruppen Den islamske staten (IS) springer ut fra en bevegelse som har lang tradisjon for hat og intoleranse mot religiøse minoriteter. Også norske radikale islamister sprer de samme, hatefulle holdningene.

Stå sammen med våre 
brødre og søstre i Syria og Irak

Synspunkt

Norme, Norsk Råd for Misjon og Evangelisering, oppfordrer kristne over hele verden og spesielt norske kirker, forsamlinger og menigheter til å stå sammen med våre trossøsken i Irak og i Syria i bønn og støtte, skriver Øyvind Åsland.

MF og bekjennelsen til Jesus Kristus

Kommentar

Fra MFs side bør man forstå og akseptere at den situasjonen som har oppstått, handler om mye mer enn forholdet til fagteologi, skriver Arne Helge Teigen.

Bønn for Irak

kristenliv

En bønn for trossøsken i Irak, skrevet av en medarbeider i Åpne Dører og oversatt av Stig Magne Heitmann.

Bibeltruskap

debatt

Det ser ut til at Bibeltruskapen er på vikande front i kristenfolket i landet vårt. Utviklinga på Menighetsfakultetet viser dette svært tydeleg, men me ser den same tendensen også ved frikyrkjelege studiestadar, skriv Erling Thu.

Ebola-ofre ligger døde 
i gatene

EBOLA

Pastor rapporterer om fryktelige tilstander i Liberia. – Minst 2.240 mennesker er smittet av ebola. 1.229 av dem har mistet livet, melder Verdens helseorganisasjon (WHO) i formiddag.