Åpnet kristen bokhandel

åpning

Folk sto i kø på fortauet for å slippe inn. Artist Rune Larsen syntes det var stas å klippe snoren.

Den lille menigheten

menighetsdoktoren

Spørsmål: «Jeg er lærer og ledende eldste i en menighet i ei lita bygd. Jeg synes at mye av det som foreslås for å fremme vekst passer best på større menigheter med ressurser. Hva kan vi gjøre for å snu stagnasjon til vekst?»

Guds hemmelige 
kodespråk

DNA

Hver celle i hvert høstblad og hver pore i menneskekroppen har en innebygd kode. Kristian Kapelrud har skrevet krim om DNA-et i alt levende.

Advarer mot evig helvete

ny bok

Billy Grahams siste bok, som nettopp har kommet på markedet, handler om den evige fortapelsen. Helvete er et brennende inferno, skriver verdensevangelisten.

Kan sendes hjem etter fem år

nyheter

Regjeringen har besluttet at asylsøkere skal få midlertidig opphold i Norge. Og at de skal kunne sendes ut etter fem år om forholdene i hjemlandet bedrer seg.

Mannens kall og ansvar

debatt - skaperordning

Jeg er så takknemlig! Takknemlig for å ha gode kvinnelige forbilder i Bibelen. Rollemodeller som ikke lot seg korrumpere av smiger.

For oss – for deg

synspunkt

Mens de fleste nordmenn tidligere hadde en viss 
basiskunnskap om kristen tro er denne i dag i stor grad mangelvare. Dette påvirker også våre kirker, forsamlingshus og bedehus, der mange som bekjenner troen på Jesus ikke lenger er kjent med innholdet i Guds ord.

Over 600 nye trossamfunn

statsbudsjettet

Kolbjørn Gunnarson er prost i en kirke som får stadig flere konkurrenter. Kulturministeren tegner et nytt religionsbilde, men beholder
 støtten til kirken.

– Ingen tredje intifada

israel

Salafister ypper seg på Gazastripen. Volden på Vestbredden og i Øst-Jerusalem har økt. Intet nytt, mener Midtøsten-ekspert.

Flytter bibelskoleåret til Afrika

utfordring

Elleve bibelskuleelevar på Fjellhaug Bibelskole i Oslo flyttar fem månader av skuleåret til Afrika. Overgangen til afrikansk mat og kultur og eit liv nesten utan Internett er tøft for enkelte.