Hun har tre 
biologiske 
foreldre

BIOETIKK

13-årige Alana Saarinen fra USA har arvestoff fra to mødre 
og en far. Norske politikere må nå ta 
stilling til bruk av arvestoff fra 
to kvinner i samme eggcelle.

Er jeg et endetidstegn?

andakt

«Samme følelsen som Noah hadde, når ingen hørte på advarslene hans, kjenner jeg på nå. Vi er så opptatt av å kjøpe, spise, interiør, bygging, at vi avfeier ethvert negativt budskap som forstyrrer aktivitetene.»

De livsviktige historiene

lederartikkel

En søster forteller nært og ærlig om oppveksten med en bror med Downs syndrom. Et foreldrepar deler sorger og gleder fra livet med en datter med samme diagnose. Slike fortellinger gir mot, skriver Dagen på lederplass.

Endringene er godt dokumentert

menighetsfakultetet

Jeg ser ikke at Haanes gjendriver hovedtesen, at han har stadfestet en ny teologisk pluralisme ved MF, skriver Rolf Kjøde.

Denne presten oppfordrer folk til å be til Allah

se video


SE VIDEO: Gyrid Gunnes vil utforske om det går an å be på tvers av religioner. På Høstutstillingen ber hun til den muslimske guddommen Allah og oppfordrer de besøkende til å gjøre det samme. Blir du provosert? Delta i debatten!

Betonggrå humanetikk

lederartikkel

Humanetikerne er uten tvil norgesmestere i livssynsplagiering. Det er tydeligvis enklere for dem å naske fra den kristne kulturarven enn å finne på noe kreativt selv, skriver Dagen på lederplass.

«Helt ute av kontroll nå»

nyheter

Ebola-smitten sprer seg så raskt i Vest-Afrika at det ikke er nok kapasitet til å takle utbruddet, sier Margaret Chan, sjefen for Verdens helseorganisasjon (WHO).