Fra Dagensdebatt.no

Sjekker opp bibelskolene

bibelskoler

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen sier han vil gjennomgå regelverket og finansieringsordningen for bibelskolene.

Korset - forutbestemt av Gud

andakt

Hva var Guds motivasjon? Den gjaldt oss. Hans plan med Jesus var en frelsesplan for oss. Kjærligheten til oss drev ham.


«Ser du på Jesus som sannheten?»

se video

... sang Oline Meland i Norske Talenter. Dommerne svarte med å sende henne enstemmig videre. Sangen ble ikke vist på TV, men du kan se opptaket her!

«Kirken må lære av idretten»

integrering

Syriske flyktninger strømmer nordover, og 10.500 skal integreres i norske kommuner. – Kirkene må ta sin del av ansvaret, mener diakoniprofessor.

Mannens kall og ansvar

debatt - skaperordning

Jeg er så takknemlig! Takknemlig for å ha gode kvinnelige forbilder i Bibelen. Rollemodeller som ikke lot seg korrumpere av smiger.

For oss – for deg

synspunkt

Mens de fleste nordmenn tidligere hadde en viss 
basiskunnskap om kristen tro er denne i dag i stor grad mangelvare. Dette påvirker også våre kirker, forsamlingshus og bedehus, der mange som bekjenner troen på Jesus ikke lenger er kjent med innholdet i Guds ord.

Feilaktig fremstilling

synspunkt

Jeg tror at vi gjør klokt i, i hvert fall å forsøke å forstå når vi blir gitt profetiske advarsler. Gjør vi ikke det kan flere dyrebare liv gå tapt, og ingen av oss ønsker at det skal skje.

Kommunene sier ja til å bosette over 10.000 flyktninger

nyheter

Statsminister Erna Solberg roser regjeringskollega Solveig Horne for innsatsen for å få kommunene til å motta flyktninger. Norske kommuner har vedtatt å bosette nesten 10.500 flyktninger, men Solberg sier de må forberede seg på å ta imot flere.