For at ondskapen ikke skal blomstre

LEDERARTIKKEL

Samtidig som vi igjen og igjen må advare mot en generell mistenkeliggjøring av muslimske miljøer, kan vi ikke overse at vår tids terror i stor grad ser ut til å ha en tilknytning til miljøer som i hvert fall selv hevder å være muslimske, skriver Dagen på lederplass.

Har du hørt den ultimate peptalken?

videoandakt

I denne andakten deler Karl-Johan Kjøde, generalsekretær i Laget (NKSS), noen tanker om misjonsbefalingen og hvordan den kanskje er det ”hellige sparket i ræva” vi i Norge trenger.

Pinsepastorer svarer om homofilidebatten

HOMOFILI

Dagen har stilt 13 menigheter i pinsebevegelsen fire spørsmål om homofilidebatten. Svarene viser at det er ulike syn, både på om man skal ønske en teologisk debatt velkommen og om man kan slippe til personer med andre syn enn det tradisjonelle på talerstolen.

Bygger hjertebro i eplehagen

telemark

Om sommeren plukker Gheorge Manole epler i Sauherad for å brødfø familien og kunne være pastor hjemme i Romania.

Trumps farlige lefling med ytre høyre

lederartikkel

«Det er dypt urovekkende å se at hvit makt-tilhengere, nazister og antisemitter nå får økt selvtillit i kjølvannet av responsen til Donald Trump», skriver Dagen på lederplass.

Kristen enke hjelper farløse

irak

Krig og terror har gjort tusener farløse. Mama Maryam hjelper de barna som få andre tør oppsøke – i Bagdads verste strøk.