Sier nei til juleåpent pol

alkoholpolitikk

Partiet Venstre sikrer flertall mot at Vinmonopolet skal holde åpent julaften. Vektlegger hensynet til barn i familier med rusproblemer.

Oslo stanser OL-arbeidet

OL 2022

Oslo kommune trekker søknaden om statsgaranti og statstilskudd etter at det ikke lenger er noen realistisk mulighet for at Stortinget vil gå inn for et Oslo-OL i 2022.

Tro på øyenvitnene!

andakt

«Det som var fra begynnelsen, det vi har hørt, det vi har sett med egne øyne, det vi så og som hendene våre tok på, det forkynner vi.» skriver apostelen Johannes.

Stoltenberg starter NATO-jobben

NATO

Kontorstolen er testet, bildene av familien inspisert. Hverdagen starter umiddelbart for Jens Stoltenberg fra nye kontorer på NATO.

Endrer KRLE-avtalen

KRLE

KrF får gjennomslag for at alle lærerstudenter skal ha KRLE i studiet. Men avtalen om 55 prosent kristendom er lagt bort.

Abortbølger i 
internasjonalt farvann

MEDISINSK ABORT

Gjennom internett får kvinner veiledning til å ta abortpiller i land der abort er forbudt. Tilgang til abort er blitt et livsprosjekt for Rebecca Gomperts (48)

Utsiktene til fred i Midtøsten

lederartikkel

Benny Morris er mer enn villig til å akseptere en israelsk uttrekning fra Vestbredden, det området som i Bibelen blir kalt Judea og Samaria.

Profetens barn

moderat islam

Jeg ser at mange har meninger om islam, men reell kunnskap om hva islam er og hvordan dette kommer til uttrykk i handling mangler fundamentalt her i Vesten, særlig innen pressen.