Hun har tre 
biologiske 
foreldre

BIOETIKK

13-årige Alana Saarinen fra USA har arvestoff fra to mødre 
og en far. Norske politikere må nå ta 
stilling til bruk av arvestoff fra 
to kvinner i samme eggcelle.

«Så våk da!»

andakt

Selvsagt er du rede? Du er våken? Du har omvendt deg, bekjent dine synder og er tilgitt. Jesus er din rettferdighet og du er trygg hvis Han kommer tilbake! Likevel ser vi at Jesus gir oss en advarsel her.

De lager mote mot 
menneskehandel

Og du kan vinne en...

Avstanden er lang fra 
det britiske aristokratiet til Indias slum. 
Men ikke for Lady Natasha og Lavinia 
Brennan. «Troen er fokus i livene våre.» * Bli med i trekningen av en bag fra motehuset Beulah!

De livsviktige historiene

lederartikkel

En søster forteller nært og ærlig om oppveksten med en bror med Downs syndrom. Et foreldrepar deler sorger og gleder fra livet med en datter med samme diagnose. Slike fortellinger gir mot, skriver Dagen på lederplass.

Endringene er godt dokumentert

menighetsfakultetet

Jeg ser ikke at Haanes gjendriver hovedtesen, at han har stadfestet en ny teologisk pluralisme ved MF, skriver Rolf Kjøde.

Denne presten oppfordrer folk til å be til Allah

se video


SE VIDEO: Gyrid Gunnes vil utforske om det går an å be på tvers av religioner. På Høstutstillingen ber hun til den muslimske guddommen Allah og oppfordrer de besøkende til å gjøre det samme. Blir du provosert? Delta i debatten!

Betonggrå humanetikk

lederartikkel

Humanetikerne er uten tvil norgesmestere i livssynsplagiering. Det er tydeligvis enklere for dem å naske fra den kristne kulturarven enn å finne på noe kreativt selv, skriver Dagen på lederplass.

«Helt ute av kontroll nå»

nyheter

Ebola-smitten sprer seg så raskt i Vest-Afrika at det ikke er nok kapasitet til å takle utbruddet, sier Margaret Chan, sjefen for Verdens helseorganisasjon (WHO).