Den motvillige karismatiker

NYTT

For få tiår siden hadde ikke en katolsk pater sluppet til på Hedmarktoppen, mener Raniero Cantalamessa som selv ikke ønsket å bli fylt av Ånden. Begge deler skjedde likevel.

Gir bort bryllupspengene

gavmilde

Fride Næsheim (22) og Magnus Brandsæter (25) er ikke interessert i sausenebb eller karafler når de skal gifte seg om en måneds tid. Det unge paret bryter med tall som viser at eldre gir mest til veldedighet.

Vokser i motgang

oljekrise

Den internasjonale kirken i Stavanger ble stiftet for 40 år siden av amerikanere som kom til byen for å arbeide i oljen. – Folk mister jobben, men ønsker ikke å dra hjem, sier skotske
 Derek Jardine.

Nav vil granske Lime-ansatte

nyheter

Navs kontrollenhet skal undersøke 1.000 sykmeldinger og legeerklæringer som er skrevet ut for ansatte i dagligvarekjeden Lime. Leger risikerer også politietterforskning.

Vil sende asylsøkere i fengsel

nyheter

Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (Frp) foreslår at åpenbart grunnløse asylsøkere skal kunne fengsles i inntil tre døgn.

Se hva som skjer!

stevneguiden.no

Møter, konserter, retreater og stevner. Arrangørene legger selv inn informasjon i guiden som er gratis for alle!

Skattefrie gaver strammes inn

skattefrie gaver

Ungdom i Oppdrags leder, Andreas Nordli, ba Skattedirektoratet avklare beskatningen av pengegaver til sine ulønnede medarbeidere. Svaret ble en innsnevring.

Anker Reza-saken til lagmannsretten

reza-saken

Den kristne konvertittens nye advokat er på utkikk etter tyngre vitner enn Stavanger-biskop Erling Pettersen for å vinne fram i lagmannsretten. – Vi får gå høyere opp denne gang, sier hun til Dagen.

Kristan er sjef 
for 20.000

kristent barnearbeid

Kristian Sveinall Øgaard gikk på videregående da han opplevde at Gud kalte han til å bli prest. Nå tar han over han over som ny leder i Acta.

Forsmak på ledervalget

kommentar

Det er lite trolig at organisasjonen Normisjon kommer til å ønske eller tåle å gå gjennom noen videre uniformering, skriver Tarjei Gilje.

Generalforsamlingen forsvant

uenighet

Mentor Mediers største aksjonær krevde ekstraordinær generalforsamling og at alle aksjonærer skulle behandles likt. Dagen før generalforsamlingen ble forslaget trukket.