– Det nytter 
å plante

menighet

Oversikten over Norges mest besøkte menigheter viser at det nytter å plante nye fellesskap, mener leder for DAWN, Øivind Augland.

Israelvennen som 
forsvarer palestinerne

israel

I en liten landsby innerst i et bortgjemt dalsøkk på Vestbredden finner jeg Helge Kjøllesdal (69), brennende opptatt av å hjelpe palestinere i deres daglige kamp mot ekstreme jødiske bosettere.

En arbeider er verd sin (lave) lønn

lederartikkel

Hvis vi tror at Norge trenger Guds ord, hvorfor lønner vi da de som forkynner det så beskjedent, spør Vebjørn Selbekk i Dagens lederartikkel.

Har sunget for oss i 40 år

Sangevangelister

Etter 40 år på veien har Marit Stokken og Irene Krokeide Alnes blitt et begrep i Kristen-Norge. Sangen og Ordet er duoens varemerke. Lørdag blir det stor jubileumsfest i Filadelfia i Oslo.

Fire av ti abortsøkere brukte prevensjon

nyheter

Nesten fire av ti kvinner – 36,5 prosent – brukte prevensjon da de ble gravide, viser en undersøkelse blant abortsøkende kvinner. Sikrere prevensjon kan senke aborttallene, mener fødselsleger.

La boikottboblen deres briste

boikott

Flere organisasjoner boikotter Sodastream-produsenten.Vårt svar bør være: La boikottboblen deres briste, skriver Per Arne Åkenes.

Krevende kirkelig kamp

lederartikkel

Det er grunn til å tenke over hvorvidt kirkens lære bør avgjøres ved alminnelige flertallsvedtak på et kirkemøte. Det er ikke uten videre slik at det til enhver tid rådende flertallet har rett i slike saker.