I møte med min tvil

andakt

Kan man ha full visshet om noe man håper på? Kan man være overbevist om noe man ikke ser?

Finnes det kristne antisionister?

kronikk

Å være antisionist vil si å være imot jødenes rett til selvbestemmelse i deres historiske hjemland, slik det internasjonale samfunn, representert ved Nasjonenes Forbund, ga dem rett til etter første verdenskrig, skriver Roald Øye.

Vraket i eget bispedømme

kirkevalg

Egil Morland er en av de mest sentrale medlemmene i Kirkemøtet, men nominasjonskomiteen i Bjørgvin vil ikke gi ham fornyet tillit.

Sentrumspartiene skaper Frp-irritasjon

politikk

Mange i partiet er «drittlei» KrF og Venstre, sier Frank Willy Djuvik i Sogn og Fjordane Frp. På tross av misnøyen fra grasrota mener han samarbeidet med sentrumspartiene bør fortsette.

Leif venta på 
Agnes i 43 år

inspirasjon

Han la merke til den milde, lyshåra jenta då han var 19 år, men ho var opptatt. 
Ho kunne ikkje reise frå den sjuke mor si.

Konvertittrapporten klar

konvertitter

I 13 år har han vært på flukt i Europa. Iranske Naser Ram (50) har nylig fått avslag på asylsøknaden i Norge. I morgen framleggges rapporten som har kartlagt asylbehandlingen av kristne.

Hvem har skylda for terror?

globalt perspektiv

Min stemme går til den politikeren som ikke fokuserer på å holde terroren ute, men gjør noe med roten til den, skriver Kristian Lande.

Felles fridag og hviledag

synspunkt

Søndagsåpne butikker er mer enn et spørsmål om å kunne shoppe til alle døgnets timer. Valgfrihet er et gode, men det er ikke det eneste som definerer et godt samfunn å leve i, skriver Terje Aadne.