Brev fra en dødscelle

kristen

Teologistudent Mona Burås visste ikke hva hun bega seg ut på da hun ble brevvenn med en dødsdømt fange i Texas. Nå er det ingen vei tilbake, for noen av dem.

Palmer eller torner?

andakt

I dag kommer Jesus til deg. 
Han vil så gjerne være din konge. Han kommer til deg med frelse og evig liv.

Folkekirke uten folk

leder

Andelen barn som døpes har nådd et nivå som på sikt kan true hele oppfatningen av landet vårt som en kristen nasjon, skriver Vebjørn Selbekk på lederplass.

Israel og trusselen fra radikal islam

analyse

Israels statsminister Benjamin Netanyahu har sammenliknet Israels kamp mot Hamas med det internasjonale samfunnets kamp mot Islamsk Stat (IS). Det er både riktig og galt, skriver Lars Akerhaug.

Debattkultur i opposisjon

leder

Et godt utgangspunkt for en konstruktiv debatt er å sette seg grundig inn i motpartens beste argumenter, skriver Dagen på lederplass.

En tid for å feste blikket

leder

Hvis telefon, lesebrett og andre skjermer forhindrer oss fra dette, er det gode grunner til å la dem hvile de kommende dagene, skriver Dagen på lederplass.

UD tør ikke bli assosiert med afghansk konvertitt

konvertitter

«Sikkerhetsmessige årsaker» var Utenriksdepartementets argument for hvorfor de nektet den kristne konvertitten Reza innpass i ambassaden i Kabul da han skulle forklare seg i sin egen rettssak. Kirkens Nødhjelp: Ikke vår oppgave.