Fra Dagensdebatt.no

rEvolusjon

SKAPELSEN

Milliarder av år eller bare noen tusen? Direkte inngripen eller bare veldig god planlegging? Skapelsen fortsetter å engasjere. Vi har snakket med fire kristne som har nokså ulike tilnærminger til hvordan det hele startet.

Bønnens time

ANDAKT

Sett av en time der du kan være alene med Gud hver dag – og du vil bli rikelig velsignet.

Var skilt, ble gjenforent

SAMLIV

Geir og Greta hadde vært gift i 27 år. – Skilsmissen opplevdes som et stort sår som nå er leget, sier Greta Oma. Hun ba til Gud om gjenforening med sin fraskilte ektemann.

Shimon Peres, 1923 - 2016

ISRAEL

Israels tidligere president Shimon Peres døde natt til onsdag, 93 år gammel, etter et hjerneslag for to uker siden, bekrefter hans personlige lege.

Se hva som skjer!

STEVNEGUIDEN.NO

Kristen-Norges oppslagstavle med møter, konserter, retreater og stevner. Arrangørene legger selv inn informasjon i guiden som er gratis for alle!

Listhaug venter sitt tredje barn

nyheter

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) er gravid. Statsråden har ingen planer om å trekke seg fra politikken utover sin svangerskapspermisjon.

Redaktøren sluttet å skrive

PSYKISK LIDELSE

Da redaktør Jon Asgaut Flesjå en dag skulle skrive lederartikkel i lokalavisen Øyposten i Finnøy, stoppet alt opp. Les den sterke historien om «når gardinen går ned» og livet blir så vanskelig at alt svartner.

Redaktøren gjør opp status

BOKANMELDELSE

Med sine 25 år som sjefredaktør i Vårt Land har Helge Simonnes hatt et utsiktspunkt til norsk kristenhet som vel ingen andre. Dét alene er grunn nok til å møte denne boken med interesse, skriver Dagen-redaktør Tarjei Gilje.