«Nett-trollene sprekker ikke»

Møte om hatytringer

Regjeringen må gjøre mer for å få slutt på den anonyme trakasseringen på nett, mener statsminister Erna Solberg. – I dag, 72 år etter de første norske jødedeportasjonene, skal vi minne oss selv på hva hatytringer og trakassering kan føre til i sin ytterste konsekvens.

Ransak meg, Herre

andakt

Jesus bruker et humoristisk bilde under sin bergpreken. Han utfordrer oss til å bry oss mindre om flisen i vår brors øye, enn bjelken i vårt eget øye.

«Anundsen beveger seg i et minefelt»

sar-el

Justisministeren må svare på nordmenns frivillige tjeneste i Det israelske forsvaret (IDF). Folkerettsekspert mener han trør ut i et minefelt ved å ta stilling til dilemmaet.

Norges forhold til EU

kronikk

Forestill deg overraskelsen vår da vi ble mottatt av en embetsmann i EU-kommisjonen med et varmt håndtrykk og den vennlige hilsenen: «Vel, brødre, skal vi begynne med en bønn?»

Starter ikke ny EU-kamp

EU

20 år etter Norges nei til EU har Norge innført 10.000 av Unionens regler. Men europaminister Vidar Helgesen byr ikke opp til ny medlemskapsdebatt.

Dagen og Wenske

meninger

I forbindelse med Gro Wenskes kronikk og Dagens leder, samt Per Haakonsens meget gode synspunkt i avisen 20. november, ønsker jeg å overbringe en kjærlig oppfordring til Dagens redaktør, skriver John Skåland i Karmel-instituttet.